Özel Bireylerin Bir Hayali Daha Gerçek Olacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Kastamonu İl Müdürlüğü bünyesinde kalan 100 çocuğa ve ihtiyaç sahibi 100 özel bireye iftar verildi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün destekleriyle Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği tarafından Mutlu Cafe’de düzenlenen iftar programının konuğu Aile ve Sosyal Hizmetler Kastamonu İl Müdürlüğü bünyesinde kalan 100 çocuğa ve ihtiyaç sahibi 100 özel bireye iftar verildi.

İftar programına Vakıflar Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ahmet Vurgun, Vakıflar Bölge Müdürü Erdal Pınar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, İl Müftüsü Bekir Derin, Aile ve Sosyal Hizmeteler İl Müdürü Harun Köksalan, Kültür ve Turizm İl Müdürü M. Kerem Seven, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Vakıflar Eski Bölge Müdürü Yavuz Yücebıyık katıldı. 

Programda Vakıflar genel Müdürlüğü çocuklara akıllı saat hediye etti. Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Huriye Boyraz; “En büyük çabamız olan kendi memleketlerinde kendi mekanlarında sağlıkla huzurla güzelliklerle dediğimiz mekanlara bir yenisini kazandırmanın mutluluğu içindeyiz. Fiziksel Engelliler Sportif Faaliyetler ve Koordinasyon Merkezi için, Fiziksel Engelliler Vakfı Başkanı Prof. Dr. Yaşar Tatar hocamız ekibiyle birlikte ilimize geldiler. Fiziksel Engelliler Sportif Faaliyetler ve Koordinasyon Merkezi,  Belediye Başkanımız Galip başkanın öncülüğünde kurulan donanımlı Turhan Topçuoğlu Parkı’nın içindeki salonda hizmete girecek. Şu anda hayalimiz gerçek olacak” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme