Özel İdare Kışa Hazır!

Kastamonu İl Özel İdaresi makine parkına kazandırılan, yol yapımı ve karla mücadelede kullanılacak 11 iş makinesinin hizmete alınması dolayısıyla tören düzenlendi.

İl Özel İdaresi ana yerleşkesinde düzenlenen törene Vali Meftun Dallı, AK Parti Milletvekili Halil Uluay, İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, İl Jandarma Komutanı Albay Zafer Özden, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nida Sinsi ve İl Özel İdare personeli katıldı.

Özel İdare Kışa Hazır!İl Özel idaresi makine parkının güçlendirilmesi amacıyla satın alınan 4 damperli kar bıçaklı kamyon, 2 treyler çekici, 2 lowbet, 1 kasalı kamyon, 1 çöp kamyonu, 1 kanal kazıyıcı yükleyici aracı düzenlenen törende hizmete alındı.

‘Kötü İş Makinesiyle İyi İş Yapamazsın’

Vali Meftun Dallı, burada yaptığı konuşmada, 11 aracın hizmete alınması için bir araya gelindiğini belirterek; “Atalarımızın meşhur sözünü biliyorsunuz. ‘Alet işler el övünür’ demişler, gene başka bir söz daha var, ‘Kem alat ile kemalat olmaz’ diyorlar. Yani kötü alet edevatla, kötü arabayla, kötü kamyonla, kötü iş makinesiyle iyi iş yapamazsın. Onun için bu yeni araçlarımızın kıymetli hemşehrilerimize verdiği hizmette çok ciddi bir kalite yükselmesine sebep olacağını, bunu sağlayacağını umuyor ve diliyorum. Allah her türlü kazadan, beladan, sıkıntıdan, muhafaza etsin. Huzur içerisinde güzel Kastamonu’muza hizmet vermeyi arkadaşlarımıza nasip etsin. Katkısı olanlara Allah razı olsun” dedi.

Konuşmanın ardından İl Müftüsü Bekir Derin’in yaptığı dua ardından kurdele kesildi. 

Bakmadan Geçme