Özlem Gürses'ten Kastamonu-CHP Yorumu

Gazeteci Özlem Gürses, Özlem Gürses YouTube kanalında SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı'yı konuk etti. Özlem Gürses, Kastamonu'daki sonuçlarla ilgili de değerlendirmede bulundu.

Gazeteci Özlem Gürses, Özlem Gürses YouTube kanalında SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı’yı konuk etti. Gürses ve Bayrakçı, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’ni değerlendirdi. 

Özlem Gürses, Kastamonu’daki seçim sonuçlarıyla ilgili de değerlendirmede bulundu. Ağırlıklı olarak Kastamonu haberlerine yer veren kastamonugundemgazetesi.com editöleri derledi!

‘Hakikaten Enteresan Bir Sonuç’

SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, sonuçlarla ilgili olarak şunları söyledi: “CHP’nin yönetimindeki herkes kazandı. İmamoğlu, Mansur Yavaş, Özgür Özel… Zaten İmamoğlu’yla Yavaş’ın ismi Cumhurbaşkanı adaylığında geçiyordu. Şu anda Özgür Özel de başarı kazanmış biri olarak, masaya oturulduğunda ‘Kardeşim siz İstanbul ve Ankara’da başarılı oldunuz ama ben de genel başkanı olduğum parti Türkiye genelinde 40 yıldır ilk kez rakiplerini geçip birinci oldu’ der. CHP 40 yıldır ilk defa birinci parti oldu. Hakikaten enteresan bir sonuç bu” dedi.

Özlem Gürses'ten Kastamonu-CHP Yorumu

‘Kastamonu Nedir?’

Gazeteci Özlem Gürses ise şu ifadelere yer verdi: “Bence hiçbirimiz bu kadarını beklemiyorduk. Konya’da ilçe almak ne demek? Adıyaman nedir mesela? Kastamonu nedir? Bunlar bence genel merkezde bile çok beklenen şeyler değildi.”

Bakmadan Geçme