Pınarbaşı'ndan Kastamonulu Başkanlar Çıkarması

Kastamonu Pınarbaşı Belediye Başkanı Serkan Arı ve ekibi, AK Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı Sinan Yılmaz, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Yılmaz ve beraberindekiler İstanbul, Kocaeli ve Karabük'e çıkarma yaptılar.

Kastamonu Pınarbaşı Belediye Başkanı Serkan Arı ve ekibi, AK Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı Sinan Yılmaz, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Yılmaz ve beraberindekiler İstanbul, Kocaeli ve Karabük'e çıkarma yaptılar.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere ziyaretler gerçekleştiren heyet, ilk olarak Kastamonulu Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’i ziyaret etti. Ardından yine Kastamonulu olan Kocaeli Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a ziyaret gerçekleştiren heyet, buralarda ikili temaslarda bulundu.

Pınarbaşı Belediye Başkanı Serkan Arı, daha önce de ilçenin en yakın komşusu Karabük’ü de ziyaret ederek Kastamonulu Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile temaslarda bulunmuştu.

Serkan Arı’dan Bağcılar Belediyesi Ziyareti Açıklaması

Pınarbaşı'ndan Kastamonulu Başkanlar ÇıkarmasıKastamonu Pınarbaşı Belediye Başkanı Serkan Arı, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’i ziyaretleriyle ilgili şu ifadelere yer verdi: “Bağcılar Belediye Başkanlığı'na seçilen hemşerimiz Abdullah Özdemir'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Kendilerine nazik karşılamalarından dolayı teşekkür ediyor, üstün başarılar diliyoruz.”

Pınarbaşı Belediye Başkanı Serkan Arı’dan Darıca Belediyesi Ziyareti Açıklaması

Pınarbaşı'ndan Kastamonulu Başkanlar ÇıkarmasıKastamonu Pınarbaşı Belediye Başkanı Serkan Arı, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı ziyaretleriyle ilgili şu ifadelere yer verdi: Darıca Belediye Başkanlığı’na seçilen hemşerimiz Muzaffer Bıyık'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Kendilerine nazik karşılamalarından dolayı teşekkür ediyor, üstün başarılar diliyoruz.”

Arı’dan Karabük Belediye Başkanı’na Tebrik

Pınarbaşı'ndan Kastamonulu Başkanlar ÇıkarmasıKastamonu Pınarbaşı Belediye Başkanı Serkan Arı, Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’yı tebrik ederek; “Karabük Belediye Başkanımız, hemşerimiz Özkan Çetinkaya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendilerine görevinde üstün başarılar diliyoruz. Rabbim hayırlı güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme