Rektör Topal'a taziye ziyaretleri

Vali Avni Çakır, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'a taziye ziyaretinde bulundu.

Rektör Topal'a taziye ziyaretleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Avni Çakır, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a taziye ziyaretinde bulundu. Ayrıca; Rektör Topal’ı; İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu’da ziyaret etti. 

Kastamonu Üniversitesi’nde devam eden çalışmalara ilişkin bilgi paylaşımının da yapıldığı görüşmede Rektör Topal, Vali Çakır’a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti. Vali Avni Çakır ise ilgi ve misafirperverliklerinden ötürü Rektör Topal’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDULAR

Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı makamında ziyaret etti.

Gündeme dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu görüşmede Rektör Topal; Sağlık Müdürü Dr. Kutlu ve Milli Eğitim Müdürü Bahcacıoğlu’na nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel ve İl Milli Eğitim Müdür Bahcacıoğlu’da ilgi ve misafirperverliklerinden ötürü Rektör Topal’a teşekkür etti. 

Bakmadan Geçme