• Haberler
  • Kültür
  • Rektör Topal, Carthage Üniversitesi Rektör Yardımcısını Ağırladı

Rektör Topal, Carthage Üniversitesi Rektör Yardımcısını Ağırladı

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Tunus'ta bulunan Carthage Üniversitesi Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Mabrouk Mchiri'yi ağırladı.

Görüşmeye, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Atalan ve Dış İlişkiler Genel Koordinatörü M. Öztürk Akcaoğlu ile İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Ihab Said İbrahim İbrahim de katıldı. Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede, iki üniversite arasında yapılacak akademik, bilimsel ve kültürel iş birliği çerçevesinde fikir alışverişi yapıldı.

Ziyaretlerinden ötürü Carthage Üniversitesi Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Mchiri’ye teşekkür eden Rektör Topal, köklü bir kültüre sahip olan ve tarihsel bağların bulunduğu Tunus ile iki üniversite arasında yapılacak olası iş birliğinin, akademik ve kültürel alanda önemli adımların atılmasına vesile olacağını belirtti. İlgileri ve misafirperverliklerinden ötürü Rektör Topal’a teşekkür eden Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Mchiri ise iki üniversite arasında olası iş birliğinin gelecekteki projeler için güçlü bir temel oluşturacağına inandığını ifade etti. Ziyaret, günün anısında fotoğraf çekiminin ardından son buldu. 

Bakmadan Geçme