Saadet Partisi Hulusi Özbek'i Aday Gösterdi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ankara'da ATO Kongre Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuştu.

339 Belediye Başkan adayını açıklayan Karamollaoğlu, Kastamonu Belediye Başkan Adaylarının da Hulusi Özbek olduğunu duyurdu.

Yapılan aday açıklaması üzerine CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, “Saadet Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hulusi Özbek oldu. Hayırlı olsun. Bizim için de sürpriz oldu. Biz İyi Parti açıklamasına bakarak ittifak var diye düşünmüştük” dedi.

‘Türkiye'nin Yolunu İstikametini Belirleyeceğiz’

Seçimde ortaya konulacak tercihlerin sadece şehirlerin değil, ülkenin de geleceğini belirleyeceğini söyleyen Temel Karamollaoğlu, “Milli görüşçüler olarak coğrafyamızda akan kan ve dökülen gözyaşını dindirmek, bizim boynumuzun borcudur. Türkiye'miz ayağa kalktığı takdirde zalimlerden mutlaka hesap sorulacak, mazlumların yüzü gülecektir. Elbette her seçim önemlidir ve bu anlamda tarihi bir seçim de 31 Mart'ta yapılacaktır. Çünkü bu seçimde biz sadece belediye başkanı seçmeyeceğiz, atacağımız her bir oyla sadece yerel yönetimleri değil, Türkiye'nin yolunu istikametini belirleyeceğiz. Türkiye'nin ayağa kalkması demek aslında İslam aleminin ayağa kalkması, dünyada huzurun tesisi yönünde en ciddi adımın atılması demektir” şeklinde konuştu.

Karamollaoğlu'nun konuşmasının ardından Saadet Partisinin 339 seçim bölgesindeki adayları açıklandı. 
 

Bakmadan Geçme