Sağlık Çalışmalarını İncelediler

Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok ve beraberindeki heyet, Daday İlçe Devlet Hastanesi'ni ve görev yapan sağlık personellerini ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, beraberinde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan Kepiçoğlu, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Özgür Yılmaz, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ali Ünal ve Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir ile birlikte Daday İlçe Devlet Hastanesi’ni ve görev yapan sağlık personelleri ziyaret etti. 

Hastane yöneticilerinden de bilgi alan İl Sağlık Müdürü Derdiyok ziyaret sonrası, Daday İlçe Devlet Hastanesi’nde sunulan sağlık hizmetleri ve diğer konularda, ziyarete eşlik eden, Daday İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Atakan Torun, İdari Mali Hizmetler Müdürü Nazire Demircan ile de görüşerek bilgi alışverişinde bulundu.

UMKE Harekat Merkezi Ziyareti

Ayrıca; İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş derdiyok, beraberinde Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan Kepiçoğlu, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Özgür Yılmaz, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ali Ünal, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Erbil Gökmuharremoğlu ve Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir ile birlikte UMKE Harekat Merkezi’nde görev yapan sağlık personelleri ziyaret etti. 

UMKE Sorumlusundan da bilgi alan İl Sağlık Müdürü ziyaret sonrası, UMKE Harekat Merkezi’nde sunulan hizmetler, araçlar, envanter, işleyiş, personel, yapılan tatbikatlar, olası bir afet halinde kullanılabilecek malzeme ve diğer konularda, ziyarete eşlik eden, UMKE Sorumlusu Sağlık Teknikeri Gökhan Albayrak, Operasyon Sorumlusu Paramedik Nihal Köse, Basın ve Ulaştırma Sorumlusu Tıbbi Sekreter Hilmi Hasdemir ile de görüşerek bilgi alışverişinde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme