Sağlık Hizmetlerini Değerlendirdiler

Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok başkanlığında Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Toplantıya İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok ile Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Fatih Şerifoğlu, Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir, Aile Hekimliği Toplum Sağlığı Birim Sorumlusu Fatma Çakır, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Birim Sorumlusu Şube Müdürü Mustafa Turan, Bulaşıcı Hastalıklar Birim Sorumlusu Uzman Ceyhan Aydın, ilçe sağlık müdürleri, Toplum Sağlığı Merkezleri Başkanları ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ilgili birim personelleri katılım sağladı

Düzenlenen koordinasyon toplantısında; Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Fatih Şerifoğlu’nun sunumu ile ilimiz genelinde ve ilçelerimizde birinci basamak sağlık hizmetleri sunan toplam 124 aile hekimliği birimi ile ilgili ilçelerin birinci basamak sağlık hizmetlerindeki mevcut durumları, Aile Hekimliği birimlerimizde sunulan sağlık hizmetleri, doğumlar, bebek sağlığı, çocuk ve ergen sağlığı, anne sağlığı, kanser taramaları, bağışıklama çalışmaları, bulaşıcı hastalıklar, çevre sağlığı, su sanitasyonu konularında il geneli ve ilçe bazlı olarak karşılıklı olarak bilgi alışverişinde bulunularak sunulan hizmetlerle ilgili daha verimli ve daha etkili olabilmesi amacıyla ilimiz geneli ve ilçe bazında yeni hedefler belirlenerek değerlendirmeler yapıldı.

Yapılan değerlendirmeler sonrasında il Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok ilimiz genelinde yapılan kanser taramalarını başarıyla gerçekleştiren Toplum Sağlığı Merkezi başkanlarına teşekkür belgelerini takdim etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme