• Haberler
  • Genel
  • Seç Market, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde Açıldı

Seç Market, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde Açıldı

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Şehit Bülent Gider Caddesi'nde İsmail Pişman ve Oğlu Ahmet Pişman'ın sahibi olduğu Seç Market Mağazası açılışı düzenlenen programla gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Bekir Derin’in açılış duası yaptığı ve açılış kurdelesinin katılımcı protokol tarafından kesildiği programa Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, AK Parti Milletvekilleri Halil Uluay ve Fatma Serap Ekmekci, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Belediye Meclisi Üyesi ve İşadamı Zeki Kebeci, Şoförler ve Otomobilciler ile TAŞIKO Başkanı Ahmet Sarıahmetoğlu, Kastamonu Minibüsçüler Kooperatifi Özel Halk Otobüsü İşletmesi Başkanı Mehmet Tiryaki, siyasiler, işadamı ve esnaflar, muhtarlar başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

‘Mağazamızla Bu Bölgeye Hizmet Vereceğiz’

Açılışta Pişman ailesi adına konuşan İsmail Pişman, “Bugün ilimize bir işyerini daha kavuşturmanın büyük mutluluğunu, sevincini ve heyecanını katılımcılarımızla birlikte yaşadık. Şehit Bülent Gider Caddesi üzerinde açmış olduğumuz mağazamızla bu bölgeye hizmet vereceğiz. Bu mutlu ve heyecanlı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm katılımcılarımıza, emeği ve katkısı geçenlere de Pişman ailesi adına çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Açılış programında ayrıca AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, AK Parti Milletvekilleri Fatma Serap Ekmekci ve Halil Uluay da birer konuşma yaparak, “İlimize bir işyeri daha kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadık. İlimiz her geçen gelişiyor ve büyüyor. Yeni işyerinin sahiplerine ve ilimize hayırlı olmasını diliyoruz” dediler. 
 

Bakmadan Geçme