Senato Toplantısı Gerçekleştirildi

Kastamonu Üniversitesi Olağan Senato Toplantısı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal başkanlığında gerçekleştirildi.

Kastamonu Üniversitesi Senato Salonu'nda gerçekleşen toplantıya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kasım Yenigün, Prof. Dr. Mehmet Atalan, Prof. Dr. Ömer Küçük ve Genel Sekreter V. Şevket Bahçacıoğlu ile birlikte senato üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, konuşmasına içinde bulunduğumuz Ramazan ayının hayırlı olması temennisinde bulunarak başladı. Konuşmasında Rektör Topal, Ramazan ayının manevi atmosferinin birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdiğine vurgu yaparak, bu mübarek ayın İslam coğrafyası ve diğer coğrafyalarda yaşanan acıları sona erdirme umuduyla birlik ve dayanışma için bir fırsat olduğunu belirtti.

Açılış konuşmasının ardından toplantıda, yılın ilk çeyreğinde gerçekleştirilen akademik, sosyal ve kültürel faaliyetlerin değerlendirilmesi ve önümüzdeki dönem için planlanan çalışmalar görüşüldü. Senato toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından tamamlandı. 

Bakmadan Geçme