Sınav Arası Çorba Molası

Kastamonu Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve TDV Şubesi 'Sınav Arası Çorba Molası' sloganı ile Kastamonu Üniversitesi Kütüphanesi önünde üniversiteli gençlere çorba ikramında bulundu.

Kastamonu Müftülüğü’nden yapılan bilgilendirmede; “Soğuk kış günlerinde sınav haftası yoğun geçen üniversite öğrencilerinin moral ve motivasyonlarını yükseltmek amacıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalar kapsamında tüm günlerini üniversitede geçiren gençlerimiz için Kastamonu Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve TDV Kastamonu Şubesi olarak her zaman olduğu gibi bizlere düşeni yaparak gençlerimize sıcak çorba ikramında bulunduk, hem ısınmalarına hem de bu yoğun tempoda biraz olsun nefes almalarını sağladık” denildi. 

Çorba standını ziyaret eden İl Müftü Yardımcısı Selim Demir; “Gençlerimizin moral ve motivasyonunu yükseltmek için yine onlarla beraberiz. Pazartesi ve Çarşamba günleri yapmış olduğumuz çorba ikramı gençlerimiz tarafından yoğum ilgiyle karşılanıyor. Soğuk kış günlerinde gençlerimizin yüzünün güldüğünü, içlerinin ısındığını ve sınavlarda başarılı olduklarını görmek bizleri mutlu ediyor” ifadelerini kullandı. 

Özel Haber
Yorumlar 1
Ömer 19 Ocak 2024 07:33

Cebinizden verseniz daha makbule geçerdi. Müftü bey sana tavsiyem imamları iyi eğit mesaiye devamlarını kontrol et. Bide sigara içmesinler.

Bakmadan Geçme