Sinop'ta meydana gelen heyelanın izleri siliniyor

Türkeli Kaymakamı Mesut Ozan Yılmaz, 4 Haziran itibarıyla yaşanan heyelanlar nedeniyle kapanan 18 köy yolunun 17'sinde yeniden ulaşımın sağlandığını bildirdi.

Sinop'ta meydana gelen heyelanın izleri siliniyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

4 Haziran’da kuvvetli yağışın getirdiği heyelanlar sebebiyle Türkeli ilçesinde 18 köye ulaşım sağlanamıyordu. İlçe Kaymakamı Mesut Ozan Yılmaz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şuan itibariyle köylerde genel hayatı aksatacak herhangi bir sorunun kalmadığını söyledi.

Kaymakam Yılmaz, “İlçemiz köylerinde 20 araçla sahada hummalı çalışmalarımız devam etmektedir. Genel hayatı aksatacak herhangi bir sorun kalmamıştır. Şuan itibarıyla yolu kapalı olan köy sayısı 1’dir. Afetin yaşandığı andan itibaren sahada 17 iş makinesi ve 3 kamyon sahada görev yapmaktadır” dedi.

Kısa süre içerisinde afet kaynaklı sorunların çözüldüğünü ve hayatın olağan akışına döndürüldüğünü belirten Kaymakam Yılmaz, afetten etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaymakam Yılmaz, ilçeye bağlı Çatakgüney köyünde, mahalle girişlerinde meydana gelen heyelan nedeni ile ulaşım sağlanamayan Hatip ve Kestanelik Mahallelerine yeniden ulaşımın sağlanması için ekiplerin çalışmalarını sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme