SMMMO'dan Geleneksel İftar Programı

Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan iftar programı Kurşunlu Han'da dini müzik eşliğinde yapıldı.

Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan iftar programı Kurşunlu Han’da dini müzik eşliğinde yapıldı.

Düzenlenen iftar programına Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Emin Şahin, Defterdar Mehmet Uslu, KOSGEB Kastamonu Müdürü Nevzat Erol, Defterdarlık Vergi Dairesi Müdürü Murat Saydam, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Numan Serdar Kulaksızoğlu, Yönetimi ve Odaya bağlı Üyeler başta olmak üzere davetliler katıldı.

İftar programının duası da, İhsangazi İl Genel Meclisi Üyesi İlhan Bozahmetoğlu tarafından yapıldı. İftar programına katılan bayanlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası tarafından Gül dağıtıldı.

Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan iftar programında konuşan SMMMO Başkanı Numan Serdar Kulaksızoğlu, “Ramazan ayı birliğin beraberliğin bereketin ayı bu vesile ile ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Böyle manevi bir atmosferde sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Aynı zamanda bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü başta kadın meslektaşlarımız olmak üzere tüm kadınlarımızın dünya kadınlar gününü kutluyorum. Konuşmamın başında sizlerle buluşmaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmiştim ancak bu mutluluk biraz buruk bir mutluluk içinde bulunduğumuz ve Kastamonu’muzum turizmine hizmet eden bu tarihi mekânın Kurşunlu Han’ın son gecesi yarından itibaren bu tarihi mekân kapılarını kapatıyor maalesef. Kurşunlu Han’ın vedasını yapmakta bize kısmet oldu. Bugün bunun da üzüntüsünü hep birlikte yaşıyoruz. Geleneksel iftar programımıza katılan tüm herkese, meslektaşlarıma, emeği ve katkısı geçen tüm herkese de Odamız adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

İftar programı sonunda Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası meslek camiasına yeni katılanlara ruhsatları da katılımcı protokol tarafından verildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme