• Haberler
  • Spor
  • Taekwonda Antrenörü Numan Haçat'tan 2023 Değerlendirmesi

Taekwonda Antrenörü Numan Haçat'tan 2023 Değerlendirmesi

Kastamonu'da taekwondo antrenörü Numan Haçat, 2023 yılı değerlendirmesi yaptı.

Kastamonu’da taekwondo antrenörü Numan Haçat, 2023 yılı değerlendirmesi yaptı. Haçat şunları söyledi: “Spor dolu bir yılı daha geride bırakıyoruz. Kastamonu Taekwonndo Akademi Spor Kulübü ve Kadıdağı Halk Eğitim Merkezi Taekwonndo takımı olarak; 2023 yılını sporla dolu, başarılarla dolu bir şekilde tamamlıyoruz.”

2023 Yılı Karnesi

Haçat: “İki sporcumuzun Milli Takım adına mücadele ettiği Dünya Başkanlık kupasında bir Dünya Başkanlık kupası üçüncülüğü ile başladığımız 2023 yılına 1 Türkiye şampiyonluğu, 1 Türkiye ikinciliği, bir Türkiye üçüncülüğü, uluslararası Türkiye açık turnuvası şampiyonluğu, ümitler Avrupa şampiyonası Milli Takım seçmelerinde ikincilik, Yıldızlar Dünya şampiyonası Milli Takım seçmelerinde ikincilik, Yıldızlar Avrupa şampiyonası Milli Takım seçmelerinde üçüncülük, Okul sporları yarı final müsabakalarında 1 şampiyonluk bir üçüncülük, özel turnuvalarda çok sayıda madalyalar derken; koca bir yılı daha geride bıraktık.”

‘Güçlü ve Başarılı Geleceğe Adım Attık’

Haçat: “Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan değerli velilerimize, emektar sporcularımıza, Gençlik ve Spor il Müdürlüğümüze, Kadıdağı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ve onun nezdinde Değerli Müdürüm Tevfik Demirci ye şahsım ve sporcularım adına teşekkür ediyorum. Belki sansasyonel bir başarı elde edemedik ama; kendi imkanlarımızla, kişisel özveriyle yeni oluşturduğumuz alt yapımız ile güçlü ve başarılı bir geleceğe yeniden adım attığımızı düşünüyorum. Daha önemlisi çocuklarımızı ve gençlerimizi birçok kötü alışkanlıktan uzak tutmak ve onları bu tür sağlıklı ve faydalı işlerin içerisinde geleceğe hazırlamak. Gayret bizden, taktir Allah'tan.”
 

Bakmadan Geçme