Tahsin Babaş'tan Seçmene Mektup

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş seçmene yazdığı mektupla, liyakatli ekibiyle uygulayacakları projelerle istihdamı arttıracaklarını, tarihi dokuyu koruyacaklarını vurgulayıp huzurlu ve temiz Kastamonu sözü verdi.

Kastamonululardan dua ve desteklerini istedi. Mektubunu seslendirdiği videoyu sosyal medya hesaplarından da paylaşan Babaş; “Biz inanıyoruz ki yeniden sizlerin desteği ve Allah’ın izniyle şehrimizi ihya edeceğiz” dedi. 

AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş seçmene yazdığı mektupta; “Kadim Şehrimiz Kastamonu’nun Asil Evlatları, öncelikle mübarek Ramazan-ı Şerifinizi en kalbi duygularla kutluyor sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum. Bu topraklara şef, müdür ve bir dönem de başkan olarak sizlerin desteğiyle hizmet etme onurunu ve gururunu yaşadım. Şimdi de yine sizlere ve çocuklarınıza hizmet etmek için büyük bir heyecanla ve şevkle çalışmaya hazırım. Gayet iyi biliyoruz ki belediyecilik her şeyden önce bir ekip işidir… Biz de yine, yeniden diyerek tecrübeli, güçlü ve liyakatli bir ekiple sizlere daha iyi hizmet edebilmek için yola çıkmış bulunuyoruz. Şehrimizin tarihî, manevi iklimini ve kültürel dokusunu gelecek kuşaklarımıza taşımak için, Türkiye Yüzyılında Kastamonu’yu gerçek belediyeciliğe kavuşturmaya söz verdik. Siz kıymetli hemşehrilerimizin daha temiz ve daha huzurlu bir şehirde yaşamaları için projelerimizi hazırladık. Şehrimizde oluşturacağımız yeni istihdam alanlarıyla geleceğe güvenle ve emin adımlarla yürüyeceğiz. Bu vesileyle sizlerin desteğine ve dualarına ihtiyacımız var. Biz inanıyoruz ki yeniden sizlerin desteği ve Allah’ın izniyle şehrimizi ihyâ edeceğiz. İnanıyoruz çünkü biz birbirimizi tanıyoruz. İnanıyoruz çünkü biz birbirimize güveniyoruz. İnanıyoruz çünkü biz büyük bir aileyiz… Kıymetli Hemşehrilerim; kendimi ve liyakat sahibi ekibimi dün olduğu gibi bugün de sizlere emanet ediyor manevi değerimiz Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Hazretlerinin o güzel sözleri ile mektubuma son veriyorum: Gelişiniz güle güle, Gidişiniz güle güle, Her işiniz güle güle olsun…” ifadeleri yer aldı.

Bakmadan Geçme