Taraftar Bekledi, Filbox Geç Geldi!

Filbox'a abonelik ücreti yatıran GMG Kastamonuspor ve Etimesgut Belediyespor taraftarı, maçı 34. dakikadan itibaren izleyebildi çünkü Filbox sistemi 34. dakikadan itibaren aktif oldu!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un zirvesinde yer alan GMG Kastamonuspor’un maçları daha önce Kastamonuspor’un YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanıyordu.

YouTube kanalına ücret ödeyerek maçları takip edebilen GMG Kastamonuspor taraftarı, bugüne kadar sorunsuz bir şekilde yayınları izleyebildi. Ancak bugün oynanan maç, Kastamonuspor’un YouTube kanalı üzerinden değil Filbox internet sisteminden yayımlandı.

Kastamonuspor-Etimesgut Maçı 34. Dakikada Yayına Alındı

Filbox’a abonelik ücreti yatıran GMG Kastamonuspor ve Etimesgut Belediyespor taraftarı, maçı 34. dakikadan itibaren izleyebildi çünkü Filbox sistemi 34. dakikadan itibaren aktif oldu!

Filbox Üyeliğini Nasıl İptal Edebilirim?

Filbox, üyelik alınırken uyarıda bulunuyor ve üyelik iptal edilmediği takdirde üyeliğin otomatik yenileceği bilgisini paylaşıyor.

Filbox’a üye olanlar ise ‘Filbox Üyeliğini Nasıl İptal Edebilirim?’ diye soruyor. Filbox üyelik iptal alanını bulamayan üyeler, sıkça bu soruyu yöneltiyor.

Kastamonugundemgazetesi.com internet haber sitesi olarak Filbox’a konuyla ilgili mail attık, cevabı paylaşıldığı taktirde takipçilerimizle paylaşılacak.

Bakmadan Geçme