• Haberler
  • Spor
  • Teknik Direktör Eriş:
'Bu Mağlubiyet Yol Kazası'

Teknik Direktör Eriş:
'Bu Mağlubiyet Yol Kazası'

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, 0-1'lik Etimesgut Belediyespor mağlubiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Eriş:
'Bu Mağlubiyet Yol Kazası'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Açıklamasında şampiyonluk inancını vurgulayan Eriş; “Kimse endişe etmesin” ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Eriş’in açıklamaları şöyle: “Ligin ikinci devresine çok iyi hazırlandığımız haftada ve ligin ilk maçı olan Etimesgut takımına karşı kazanmayı çok istiyorduk. Sezonun ilk devresini mükemmel seviyede bitirmiş takımımızın bu müsabakayı da kazanarak yoluna devam etmesini ve ligimizin diğer iddialı takımlarıyla aramızdaki puan farkını açılmasını hesap ediyorduk. Lakin bazen futbolda hesapladığınız ve düşündüğünüz şeyler zemin, hakem, rakip gibi faktörlerinde olduğunu hatırlayarak hayata geçmesi gerçekleşmeyebiliyor. Biz de böyle bir gün yaşadık.”

'Sonuç Gelmediği Takdirde İstediğiniz Kadar Baskılı Oynayın…'

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş: “Maçın geneline baktığımızda 11 tane net pozisyonumuzun olduğunu, attığımız ama sayılmayan golümüzü, ofsayt diye kesilen pozisyonlarımızı ve de verilmeyen 2 tane penaltımızı düşündüğümüzde, kaldı ki çok iyi oynamadığımız müsabakada bile bunları değerlendirebilseydik ve iyi bir hakem yönetimi ile karşılaşsaydık sanırım çok farklı bir skor ortaya çıkardı. Lakin futbol sonuç oyunu, sonuç gelmediği takdirde istediğiniz kadar baskılı ve pozisyonu çok üreten bir takım olsanız bile bir şey ifade etmiyor.”

'Erzincan Maçı Hazırlıklarına Başladık'

Teknik Direktör Eriş: “Biz bu maç bittikten hemen sonra içindeki farkındalıkları alarak sonlandırdık ve bunu bir yol kazası değerlendirip şampiyonluk yolunda böylesi sonuçların olabileceğini bilerek Erzincan maçına hazırlanmaya bugün itibariyle başladık.”

Eriş, Taraftara Seslendi

Eriş son olarak şu ifadelere yer verdi: “Gerçek Kastamonuspor sevdalılarının şunu bilmesini isterim ki; bu takımın onlara ihtiyacı var. Onların sevgisine, desteğine ihtiyacı var. Daha önce yenik durumdan galip duruma döndüğümüz müsabakalarda onların bu dönüşlerde büyük katkısı olduğunu hatırlatarak hiçbirinin merak etmemesini, biz bu yola baş koyduk, bu şehre bu şampiyonluğu getireceğimizi söyledik. Hiç kimse bizi hesaba katmazken bunları söyleyen başta Onursal Başkanımız Cengiz Aygün ve bizdik. Yolumuz uzun ve engellerle dolu. Birbirimize ihtiyacımız var. Evet hepiniz kazanmayı çok istiyorsunuz ve bazen tepkiler de veriyorsunuz, biz de coşkusu yüksek kazanma hırsı yüksek insanlarız ama biz sizlerle birlikte birbirimizi çok seviyoruz ve bu şehrin takımının şampiyon olmasını istiyoruz. Biz birlikte başaracağız. Sizleri çok seviyoruz, iyi ki varsınız.”
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme