• Haberler
  • Spor
  • Teknik Direktör Levent Eriş'ten Açıklama: 'Kimse Endişe Etmesin'

Teknik Direktör Levent Eriş'ten Açıklama: 'Kimse Endişe Etmesin'

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Erzincan mağlubiyeti sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Erzincan mağlubiyeti sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Kimseye hayal satmadığını söyleyen Eriş, yaşamış olduğu şampiyonlukları referans göstererek şampiyonluğa en yakın takım olduklarını ifade etti.
Teknik Direktör Levent Eriş’in açıklamaları şöyle: “Oynamış olduğumuz 2 maç sonrası kaybedilen puanların elbette ki tüm Kastamonuspor sevdalılarını üzdüğünü biliyoruz. Herkesin şunu bilmesini isterim şampiyonluk yolunda yaşananlar ve yaşanacaklar olacaktır, bunu daha önceleri de yaşayan bir tecrübe olarak söylüyorum. Hiç kimse endişelenmesin biz sadece 2 maç kaybettik.”

'Endişeye Gerek Yok'

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş: “Daha önce hepinizin bildiği üzere 7 puan gerideyken de, 7 puan öne geçtiğimiz zaman da söylediğim gibi şu an da yaşadığımız ve bulunduğumuz durum filmin tanıtımı, henüz film yeni başlayacak diye ifade etmiştim. Görünen o ki bu söylediklerimiz futbolun gerçeği olarak karşımıza çıktı. Tüm Kastamonuspor’a gönül verenlere seslenirken kimse endişeye gerek duymasın.”

Teknik Direktör Eriş, son olarak şu ifadeleri kullandı: “Timsah gözyaşları akıtanlar da, dışardan sevinenler de şunu bilsinler: Bu takım şampiyon olacak. Kimselere yaşamım boyunca hayal satmadım. Yaşamış olduğum şampiyonluklar, bu takımın şampiyonluğa en yakın takım olduğunu bana göstermektedir.”

Bakmadan Geçme