TEKNOFEST ve Deneyap'a 550 Başvuru

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş başkanlığında, kurum idarecileri ile haftalık planlama ve koordinasyon toplantısı yapıldı.

Müdür Yardımcıları Mesut Şeker ve Yaşar Dolapcı, Şube Müdürleri Gülseren Anbarcı, Halil İbrahim Kara, Vedat Terlemez, Gürsel Yıldız, Mehmet Sait Aydın, Adem Türkmenoğlu, Mücahit Kılınç ve Hasan Sarıahmetoğlu'nun katılım sağladığı toplantıda TEKNOFEST ve Deneyap atölyelere başvuruların devam ettiği, şu ana kadar Kastamonu'dan 550 başvuru olduğu belirtildi. Deneyap atölyelerine başvuruların teşvik edilmesi istendi. 

Okul Sporları Faaliyetleri 13 Bin 500'ün Üzerinde

Okul sporları faaliyetlerinin 13 bin 500'ün üzerinde olduğu, ilimizin hedefinin 20 binin üzerinde olduğu vurgulandı. Belirli gün ve haftalarla ilgili programların hassasiyetle hazırlanması istendi. 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü programı ile ilgili çalışmaların devam ettiği belirtildi. Okullarda fiziki anlamda iyileştirmeler yapıldığı,  Abana Ortaokulu’nun açıldığı ifade edildi. Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamındaki faaliyetlerin takvime göre işlediği vurgulandı. İSG ile ilgili yayımlanan genelgeye göre çalışmaların yapılacağı belirtildi. 

Toplantıda İl Müdürü Gümüş; “Ekip ruhuyla ve işbirliği içinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda gösterdiğimiz başarılar bizi gururlandırıyor. Ekip olarak elde ettiğimiz başarıları daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyorum” dedi.  

Bakmadan Geçme