TİMBİR Heyetinden Rektöre Ziyaret

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) heyeti, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'ı makamında ziyaret etti. 

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, TİMBİR Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gazeteci Cengiz Aksan, Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Gazeteci Muhammet Kaçar’dan oluşan heyet, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı makamında ziyaret etti. 

Ziyarette, Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinden TİMBİR Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Prof. Dr. S. Tunay Kamer de hazır bulundu. Görüşmede, eğitim ve medya alanında yapılabilecek işbirlikleri, projeler ve geleceğe yönelik ortak çalışmalar üzerinde duruldu.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, sivil toplum kuruluşları ve medya mensuplarını her zaman önemsediklerini belirterek, TİMBİR heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve heyete çalışmalarında başarılar diledi. TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa ise, TİMBİR'in misyonu ve vizyonu hakkında bilgi vererek, üniversitelerle işbirliğinin önemine değindi. İlgileri ve misafirperverliklerinden ötürü Rektör Topal’a teşekkür etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.
 

Bakmadan Geçme