Tosya'da hafızlık için ön kayıtlar başladı

Tosya Müftüsü Halil İbrahim Sabırlı, Hacı Recep Efendi Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu için ön kayıtların başladığını duyurdu.

Tosya'da hafızlık için ön kayıtlar başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tosya Müftüsü Halil İbrahim Sabırlı, Hacı Recep Efendi Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu için ön kayıtların başladığını duyurdu. Kurban Bayramı sonrasında açılacak olan kursta, hafızlık eğitimi almak isteyen kız öğrenciler yer alacak. 

Sabırlı, yaptığı açıklamada, Tosya ilçesinde bulunan kursun manzarasının güzel bir konumda yer aldığını belirtti. Samsun - İstanbul yoluna yakın olan kursun, ferah sınıfları ve altışar kişilik, kursta spor salonu ve hobi odasının da bulunduğunu belirtti. Öğrenci kabulüne ilişkin detayları da paylaşan Müftü Sabırlı, kursa ortaokulu örgün olarak okuyacak olan öğrencilerin yanı sıra lise ve üniversiteyi açıktan okuyan veya okuyacak olan kız öğrencilerin kayıtlarının kabul edileceğini söyledi. 

Sabırlı; ön kayıt için başvuruların doğrudan Tosya Müftülüğü'ne veya (0366) 313 11 40 numaralı telefondan yapılabileceğini belirtti. Daha fazla bilgi için ise müftülük ile iletişime geçilebileceğini vurguladı.

Bakmadan Geçme