Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

23 Nisan 1920 Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluş gününü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk bayram olarak kabul edip çocuklara armağan etmiştir.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, Cumhuriyet’imizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, düşünceli insanlar olarak yetişmesini temenni ediyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104’üncü yılını bu yıl düzenlenecek birçok etkinlikle kutlayacağız. 23 Nisan gününü çocuklarımız için bir şenlik havasında geçireceğiz. Bugün Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk ve Şehit Şerife Bacı Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayacak olan 23 Nisan coşkusu, Gazi Stadyumu’nda düzenlenecek programlarla doruğa ulaşacak. 

Kastamonu Gündem Gazetesi olarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yılını coşkuyla kutladığımız bugünde, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımızla kutluyoruz. 

Bakmadan Geçme