Üniversiteli Kız Öğrenciler Yolkonak'ta Buluştu

Kastamonu Yolkonak Gençlik Kampında düzenlenen Ramazan Temalı Kamp Eğitim Programı, 250 kız üniversite öğrencisi katılımıyla başladı. 

Ankara Müftülüğü Diyanet Gençlik, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ve Kastamonu Üniversitesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, manevi danışmanlar eşliğinde gerçekleşiyor.

İl Müftüsü Bekir Derin'in de katılımıyla düzenlenen akşam programında, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın gençlere yönelik çalışmaları hakkında bilgi verildi. İl Müftüsü Derin, Kamp vesilesi ile manevi ve kültürel etkinliklerle dolu bu programlarla gençlerin bir araya gelerek birlikte vakit geçirmelerine olanak sağladığını, bu tür etkinliklerin gençler arasında birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdiğini, toplumsal dayanışmayı artırdığını belirtilirken, gençler arasında dostluk ve kardeşlik bağlarının pekişmesine de katkı sağladığını vurguladı.

Müftü Derin, Gençlere önderlik eden Manevi Danışmanlar ile eğitimcilere hediye takdiminde bulundu. Programa, İl Müftü Yardımcıları Selim Demir ve Kazım Atcı, Kastamonu Diyanet Gençlik Merkezi Gönüllüleri ve Manevi Danışmanlar da katıldı. 
 

Bakmadan Geçme