• Haberler
  • Genel
  • Vali Dallı'dan Rektör Topal'a Nezaket Ziyareti

Vali Dallı'dan Rektör Topal'a Nezaket Ziyareti

Vali Meftun Dallı ile birlikte Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Köksalan ve İl Müftüsü Bekir Derin Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaret kapsamında Kastamonu Üniversitesi’nin mevcut durumu ve geleceğe yönelik projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Vali Meftun Dallı, Kastamonu Üniversitesi’nin bölgeye sağladığı akademik ve sosyal katkılardan dolayı memnuniyetini dile getirerek, çalışmaları yakından takip ettiklerini belirtti. İlgi ve misafirperverliklerinden ötürü Rektör Topal’a teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, üniversitedeki güncel çalışmalar hakkında Vali Dallı ve heyete bilgi verdi. Rektör Topal, üniversitenin bölgedeki rolünü güçlendirmek adına devam eden projeler ve hedefler hakkında da bilgi paylaştı.

Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Köksalan ve İl Müftüsü Bekir Derin ise ziyaret sırasında Üniversitemizle yapılacak ortak çalışmalar ve projeler konusunda görüşlerini paylaştı. Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme