Veda Programı Düzenlendi

İnebolu Devlet Hastanesi'nde 10 yıl boyunca başhekim yardımcısı olarak görev yapan Dr. Ali Dinçer için veda programı düzenlendi.

İnebolu Devlet Hastanesi’nde 10 yıl boyunca başhekim yardımcısı olarak görev yapan Dr. Ali Dinçer için veda programı düzenlendi. Kastamonu Toplum Sağlığı Merkezi (TSM) Başkanlığı’na atanmasının ardından hastaneden ayrılan Dinçer için gerçekleştirilen program, hastanenin konferans salonunda yapıldı.

Programa Başhekim Op. Dr. Berk Yasin Ekenci, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Dilek Seher Yıldırım, İdari ve Mali İşler Müdürü Metin Gürel ile çok sayıda hastane personeli katıldı. Duygusal anların yaşandığı programda veda konuşmaları yapılırken, Başhekim Op. Dr. Berk Yasin Ekenci, Dr. Ali Dinçer’e hastaneye ve hastalara verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür belgesi takdim etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

İnebolu Devlet Hastanesi yönetimi, Dr. Ali Dinçer’e yeni görevinde ve hayatında başarı temennilerini iletti.

Veda Programı Düzenlendi

Bakmadan Geçme