Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Çiçekyayla köyünden yol sitemi: 'Ne gelen var, ne giden'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çiçekyayla köyünden yol sitemi: 'Ne gelen var, ne giden'

Bozkurt Çiçekyayla köyü sakinleri, 2021 yılındaki sel afetinden sonra yapılmayan köy yollarının yapılmasını talep ettiler. 

Bozkurt Çiçekyayla köyü sakinleri, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na, İçişleri Bakanlığı’na, Kastamonu Valiliği’ne, Bozkurt Kaymakamlığı’na ve İl Özel İdaresi’ne dilekçe yazarak, 2021 yılındaki sel afetinden sonra yapılmayan köy yollarının yapılmasını talep ettiler. 

Çiçekyayla köyü sakinlerinden Adem Aksoy, Cengiz Çetinkaya ve Fahri Aksoy tarafından imzalanan dilekçede; “Biz Kastamonu ili Bozkurt İlçesi Çiçekyayla köyü halkında olup, 11 Ağustos 2021 tarihinde olan sel felaketinden dolayı köyümüz Tekke mevkiinde bulunan 6 hanenin yolu selden dolayı hasar görüp evlerimize gidemiyoruz. Aile mezarlığımıza dahi gidemiyoruz. 2 yıl oldu. Hala yolumuz yapılmadı. Ne gelen var, ne giden. Nereye gideceğimizi bilemedik, nereye başvuracağımızı bilemedik. Bozkurt İlçe Özel İdare, Kastamonu İl Özel İdare gelip biz şunu yapacağız demediler. Çok mağduruyuz. Hangi çağda yaşadığımızı bilemedik. Gereğinin yapılmasını arz ve talep ederim” ifadelerine yer verildi.

Yeni Videolar