Yarım Asırlık Marka

Araçlı olan Aziz Semih Karcıoğlu, İstanbul'da KASİAD tarafından düzenlenen 3. KASTEXPO Fuarına katılarak yarım asırdır üretime devam ettikleri Güneş Marka deterjanları hakkında açıklamada bulundu.

Aziz Semih Karcıoğlu, “Kastamonu Araç ilçesindenim. 1958’den bu tarafa Güneş deterjanlarının üretimini ve pazarlamasını babamız Hamit Sedat Karcıoğlu önderliğinde yapıyoruz. Aile şirketimiz babam önderliğinde üretimlerini yaptığımız ürünler var. Bu beyaz krem deterjan olsun, sıvı el sabunu, bulaşık deterjanı, çok amaçlı temizleyiciler ve yüzey temizleyicileri gibi çeşitli ürünlerin üretimini yapmaktayız. Yine mutfak tarafında endüstriyel tarafta kullanılan bir sürü ürünün üretimini de yapmaktayız. Bunun yanı sıra eşim Serap Karcıoğlu muhasebe ve satın alma tarafında işleri yürütüyor, bize destek oluyor. Ben üretim ile saha satışları tarafındaki işleri ve faaliyetlerini organize ediyorum. 1958 Yılında kurulan Güneş Deterjan markası, nesiller boyu takip ederek 24 Temmuz 2018 tarihinde Berrak Gıda ve Temizlik Maddeleri Pazarlama Sanayi Limitet Şirketi patenti altında üretim ve dağıtımımızı sürdürmekteyiz. Güneş deterjan ürünleri geçmişin birikimi ve günümüzün teknolojisi ile tüm vatandaşların kullanımına sunuyoruz. Otel, hastane, restoran ve fabrika gibi yerlerde her türlü mutfak gereçlerinin ve zemin temizlemesinde kullanılan temizlik maddelerimiz, bulaşık temizliğinde 5 litre suya 1 çay kaşığı güneş beyaz krem deterjanı ilave edilip yine çok ağır kirler için bu miktarı arttırılıyor. Yüzey temizliğinde ise 5 litre suya 1 çay bardağı katılarak temizlik yapılıyor” dedi.

‘55 Yıllık Birikim Ve Tecrübemi Yeni Nesle Aktarıyorum’

Hamit Sedat Karcıoğlu da, “55 yıldır Güneş marka deterjan üretimi için mücadelemizi sürdürdük. Artık üretim, dağıtım ve satış pazarlama gibi işleri genç nesle oğlum ve eşine bıraktım. Bende yine elimden geldiğince yardımcı olmaya devam ediyorum. 55 yıldır ürettiğimiz ürünlerimizde kaliteden ödün vermedik. Bundan sonra da aileme aynı yoldan devam etmeleri konusunda nasihatlerde bulunuyorum. 55 yıllık birikim ve tecrübemi de yeni nesle aktarıyorum. Buradan tüm herkese sesleniyorum, Güneş marka deterjan ve diğer ürünlerimizi herkes gönül rahatlığıyla kullanabilirler. KASTEXPO fuarı ürünlerimizi tanıtmak içinde büyük fırsat oldu” diye konuştu. 

Karcıoğlu ailesi, KASİAD’ın düzenlediği fuar için KASİAD ailesine ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme