Yaşlılar Haftası Kutlandı

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Geriatri Kliniği ve Geriatri Okulu'nca '18-24 Mart Ulusal Yaşlılar Haftası' nedeniyle düzenlenen etkinlikler başladı.

Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok’un standı ziyaretinin ardından Geriatri Uzmanı Uzm. Dr. Sultan Keskin Demircan, Gerontolog Zeynep Ece Aytar tarafından planlanan “18-24 Mart Ulusal Yaşlılar Haftası Etkinliği” gerçekleştirildi.

Yaşlılar Haftası KutlandıGerontolog Zeynep Ece Aytar tarafından etkinliğimize katılan yaş almış katılımcılara uyku süreçleri ve sağlıklı uyku hakkında eğitim verildi. Uyku Eğitimi sonrasında Geriatri Uzmanı Uzm. Dr. Sultan Keskin Demircan ve Gerontolog Zeynep Ece Aytar tarafından Bilişsel Egzersiz Etkinlikleri, Origami (Japon kağıt katlama sanatı), El ve İş Terapisini de içeren bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. 18-24 Mart Ulusal Yaşlılar Haftası etkinliğimiz toplu hatıra fotoğrafının çekimi ardından katılımcılara günün anısına özel hazırlanan rozet hediye edilerek son buldu.

18-24 Mart Ulusal Yaşlılar Haftası Etkinliğimize katılan yaş almış katılımcılar; etkinliğe katılmaktan büyük bir onur duyduklarını, Geriatri Kliniği ve Geriatri Okulunca hastanede ileride düzenlenecek olan etkinliklere katılmaktan mutluluk duyacaklarını dile getirerek etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Ergül’e, Geriatri Uzmanı Uzm. Dr. Sultan Keskin Demircan’a, Gerontolog Zeynep Ece Aytar’a ve emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ettiler. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme