Nahit Tingiroğlu

Başka Kastamonuspor Yok!

Nahit Tingiroğlu

Maalesef şehrimizin tek futbol takımı yine yenildi. Ligin ikinci devresine 2 mağlubiyetle başladık ve rakiplerin de kazanmasıyla aradaki puan farkı 1’e düştü. Hala lideriz ve ciddi bir fikstür avantajı da bizde. Şampiyonluk yarışı veren takımların neredeyse tamamıyla içeride oynayacağız. Kağıt üstünde kolay maçlarımız ise deplasmanda. Yani taraftarımıza dünden daha fazla görev düşüyor.

Evet, 2 üzücü mağlubiyetle büyük bir avantaj eridi gitti, kabul. Ancak şimdi bugün bu sonuca eleştiri yapacak olanlar unutmasın ki, biz liderliği de 7 puan geriden gelip aldık. Liderliği 7 puan geriden gelip alan Kastamonuspor, önde olduğu bir yarışta mutlu sona ulaşacaktır. 

Kastamonuspor sonuca ulaşacaktır ulaşmasına da bazen mesnetsiz eleştiri yapanları görüyorum. Yapıcı eleştirilere lafım yok yalnız kötü niyetli eleştiri yapanlara sesleniyorum: Şu anda bile lider olan bu takım için ne yaptık? Unutmayalım ki sayın Cengiz Aygün bu takımı maddi olarak tek başına bu duruma getirdi. O yüzden şunu alalım bunu alalım demek işin kolayı. 50 liralık bilet parasını vermemek için beş takla atanlar var… Hal böyleyken asıl olan şimdi bir ve beraber olup takımı yeniden lige adapte etmek. Yoksa hoca niye onu aldı neden transfer olmadı o niye kötü oynadı gibi basit bir döngü bu takıma zarar verir. Hep destek tam destek sözünün gereğini yapıp, gerçek taraftar olduğumuzu şimdi göstermeliyiz.

Bozkurt sel faciası olduğu yıl lige katılamadık, ne kadar öksüz kaldık. Gazi’de maç olmadan hafta sonları ne kadar yavan geçti. Bugün Cengiz bey ‘Ben artık yoruldum, bırakıyorum dese’ işte ben bugün eleştirenleri o zaman görmek isterim. 

Artık taraftar ve takım olarak Fethiye maçında silkinip kendimize gelme vakti.

Başka Kastamonuspor yok. Hep destek tam destek!

Yorumlar 2
Murat murat 23 Ocak 2024 16:01

Ağzına sağlık güzel bir yazı olmuş maçlar kazanılır kaybedilir her takım zor zamanlar gexirebilir Beşiktaş bile ne durumlara düştü Kastamonuspor bence daha iyi olacak

Turhan 23 Ocak 2024 11:59

Ağzınıza sağlık Nahit bey .Bir takımın arkasında her zaman 12 adam olmalıdır.Yıkıcı değil yapıcı eleştiriler yazmamız lazım.Baska Kastamonuspor yok.

Yazarın Diğer Yazıları