Nahit Tingiroğlu

Özür Diliyoruz

Nahit Tingiroğlu

Evet, Kastamonuspor iki mağlubiyetin ardından bugün aldığı galibiyetle resmen iki ayrı taraftar temsiliyetinden özür diledi.

Birinci grup malum, herkesin bildiği sürekli eleştiren hiç memnun olmayan ve takım kötü gitsin de bağırıp çağırmayı görev bilenlerden oluşuyor.  İlk olarak onlardan özür diledi Kastamonuspor. Bir diğer özür de onlara  fırsat vermediği için gerçek taraftardan… Yağmur çamur dinlenmeden her maça gelen, destek veren taraftar grubundan…

Fethiye Daha Organize Başladı

Gelelim maça… İki haftanın stresi olsa gerek Kastamonuspor maça iyi başlamadı. Fethiye takımı daha organize ve atak bir oyunla ilk yirmi dakika bize üstünlük sağladı. Bu dakikadan sonra bir iki pozisyon bulan takımımız 27. dakikada Yusuf ile golü kaçırdı  ve karşılıklı ataklar ile ilk yarı berabere sona erdi.

Son Topları İyi Kullansak Farkı Açabilirdik

İkinci yarıya takımımız iki oyuncu değişikliği yaparak başladı. Bu değişiklikler oyuna pozitif yansıdı ve 57. dakikada golü Okan’ın asisti ile Yusuf’la bulduk. Golden sonraki dakikalarda son topları iyi kullansak fark daha da açılabilirdi. Neyse ki Muhammed bize fazla stres yaşatmadan 83. dakikada ikinci golü  buldu ve maçı galibiyetle noktaladık.

Bir Üst Ligi Hep Beraber Kutlayacağız

En yakın takipçimiz olan rakipler üçer farkla kazandı. Biz ligin zirvesindeydik zirveyi de koruduk. İnanıyoruz ki sezon sonunda da zirveden geriye bakış atarak bir üst ligi hep birlikte kutlayacağız.

Taraftar Eksikliğine Çözümü Yönetim Bulmalı

Taraftar neden maça fazla ilgi göstermiyor, bunu anlamış değilim. Havadan kaynaklı desek hava eskiden de soğuktu buna rağmen stat dolardı. Ne değişti anlamadım. Bence yönetim bunun için özel olarak çaba sarf etmeli ve çözmeli. İnegöl maçı çok önem kazandı. İnegöl maçından üç puanla dönüp, BAY geçtiğimiz haftada liderliği -kazandığı taktirde- bir haftalığına Iğdır’a verip, gelecek pazar Gazi’de zirvenin gerçek sahibin hatırlatarak tahtımıza yeniden geçmeliyiz.

Trabzonspor Patentli Behlül, Katkı Sağlar

Bir dipnot: Trabzonspor patentli Behlül Aydın da Kastamonuspor kadrosuna katılmış. Ofansif orta saha Behlül, inanıyorum ki bize çok katkı sağlayacak. Samet Ali Kaya’dan sonra bu orta saha transferi bence yeterli olmuş.

Her  zaman söylediğim gibi, başka Kastamonuspor yok!

Yazarın Diğer Yazıları