Zafer Partili Büyükşen'den Sinan Ateş açıklaması

Zafer Partisi Kastamonu 1'inci Sıra Milletvekili Adayı Özcan Büyükşen, önceki gün Sinan Ateş pankartı ile yaşanan tartışmalara dahil oldu.

Zafer Partisi Kastamonu 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Özcan Büyükşen, önceki gün Sinan Ateş pankartı ile yaşanan tartışmalara dahil oldu. Büyükşen konuyla ilgili olarak açıklamada bulunarak, Sinan Ateş’in siyasi rant için şov malzemesi yapılamayacağını söyledi.

Olayın yaşandığı gün Kastamonu Tosya’da bulunduklarını söyleyen Zafer Partisi Kastamonu 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Özcan Büyükşen; “Aynı gün Sayın Bahçeli Cumhuriyet Meydanı park alanında ‘Açık Hava Toplantısı!’ gerçekleştirmek için Kastamonu’ya gelecekti. Aynı binada dört parti bulunuyoruz. En altta İyi Parti üstünde, MHP Merkez ilçe, üstünde muhasebe bürosu, onun üstünde Saadet Partisi ve en üstte Zafer Partisi. Sayın Bahçeli’nin binamızın karşısında gerçekleştireceği ‘Açık Hava Toplantısını’ duyan İyi Partililer bir şov yapmak istemiş rahmetli Sinan Ateş’in posterini asmış. Bunu gören MHP’liler posterin üstünü kapatacak büyüklükte parti bayrağı asmış. İyi Partili arkadaşlar da tutmuş aynı posteri bizim alt katımızdaki Saadet Partisi’nden MHP bayrağının üzerine sallandırmış ki seçim zamanı akıllarına gelen rahmetlinin şehit edilişi üzerinden bir puan alma gayretleri sonuçsuz kalmasın. Bilge liderlerinin bu durum karşısında kendilerine çok kızacağını düşünen MHP’li arkadaşlar da tutmuş Zafer Partisi’nin tepesinden tekrar bir üç hilalli bayrak sallandırmış. Bizim tabelamız kapanıyormuş, bize kabalık yapılıyormuş umurlarında olmamış” dedi.

“TÜRKİYE’YE FAYDA SAĞLAYACAKSINIZ ÖYLE Mİ?”

Yaşananları Kastamonu Tosya’dayken öğrendiklerini söyleyen Büyükşen; “Hemen Emniyet birimlerine gereken bilgilendirmeyi yaptık. Durumuna içimizin yandığı o güzel üç hilalli bayrağın bizim bilgimiz olmadan, olurumuz alınmadan asılmasının siyaset etiği ile komşuluk hukukuyla bağdaşmadığını belirttik. Emniyet yetkililerimizin duruma müdahale etmesini talep ettik. Onlar da derhal kaldırılacağını belirttiler. Tosya’dan döndüğümüzde her iki partinin propaganda aracı olarak gördüğü bizim için ise ‘Gönül Yarası’ olan iki güzel kaldırılmıştı. Rahmetli Sinan Ateş sokak ortasında katledilmiş bir ülkücü, Türk Milliyetçisidir siyasi rant için şov malzemesi yapılamaz. Üç hilalli al bayrak ise üç kıtada Türklüğün hakimiyetini temsil eder; birilerinin kusurlarını bağıran Sinan Ateş hayalini kapatma aracı bir örtü olamaz. Kastamonu’da siyasetin durumu budur ve Türkiye’de de bundan farklı değildir. Yazık… Siz bu halinizle O Gazi Meclis’e gireceksiniz de Kastamonu ‘ya, Türkiye’ye fayda sağlayacaksınız öyle mi?” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme