Zafer Partisi Milletvekili adayı Büyükşen, Gündem Medya Haber'e konuk olacak

Zafer Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Özcan Büyükşen Gündem Meyda Haber'de soruları yanıtlayacak.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Zafer Partisi Milletvekili adayı Büyükşen, Gündem Medya Haber'e konuk olacak

Zafer Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Özcan Büyükşen, bugün Gündem Medya Haber'de kastamonugundemgazetesi.com Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Acar Davut'un hazırlayıp sunduğu Kastamonu'da Siyaset programına konuk olacak.

Gündem Medya Haber sosyal medya hesaplarından aynı anda canlı olarak yayınlanacak program, bugün saat 21.00'de başlayacak.

KASTAMONU'DA SİYASET 4'ÜNCÜ BÖLÜM

Seçimin nabzını tutmaya çalışan Gündem Medya Haber, Özcan Büyükşen'i konuk ettiği programla birlikte dördüncü kez izleyicisinin karşısına çıkmış olacak.

Kastamonu'da Siyaset programı daha önce Memleket Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu, CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin ve AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel'i konuk etmişti.

PROGRAM İÇERİĞİ HAKKINDA

Kastamonu'da Siyaset, Zafer Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Özcan Büyükşen'i konuk edeceği bu programda Özcan Büyükşen'i daha yakından tanıma imkanı sunacak. Zafer Partisi ile Özcan Büyükşen'in politikalarını aktarması için önem taşıyan program, Zafer Partisi'nin 14 Mayıs seçimleri öncesindeki çalışmalarını mercek altına alacak.

Bakmadan Geçme