• Haberler
  • Genel
  • Bozkurt Belediyesi O Binadan İlk Video Görselini Paylaştı

Bozkurt Belediyesi O Binadan İlk Video Görselini Paylaştı

Bozkurt Belediyesi, 2023'ün son günlerinde bir video paylaşarak, yapımı tamamlanan kütüphane binasının çok yakında hizmete gireceği bilgisini paylaştı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bozkurt Belediyesi O Binadan İlk Video Görselini Paylaştı

Türk Eczacıları Birliği tarafından selin vurduğu Kastamonu'nun Bozkurt ilçesine 2 katlı kütüphane binası yaptırıldı.

Bozkurt'ta 11 Ağustos 2021'de yaşanan şiddetli yağışın ardından Ezine Çayı'nın taşması sonucu 65 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişi kayboldu, iş yerleri ile çok sayıda ev, su ve balçık altında kaldı, onlarca binada zarar oluştu, altyapı ise kullanılamaz hale geldi.

Selin hemen ardından, ilçeye kurdukları ecza tırında vatandaşlara ücretsiz ilaç dağıtan Türk Eczacıları Birliği, ilçeye desteklerini sürdürdü.

Türk Eczacıları Birliğinin katkıları ile Enverpaşa Caddesi'nde iki katlı ve yüz kişi kapasiteli kütüphane inşa edildi.

Bozkurt Belediyesi O Binadan İlk Video Görselini Paylaştı

Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık daha önce yaptığı açıklamada; "Şu an bulunduğumuz ortamda. İki katlı bir kütüphane binası inşa edildi. Üst katı genel kütüphane alt katında çocuk kütüphanesi, idari bölümleri bulunuyor. Bunların yanında çocuklarımıza İngilizce eğitimi vermek amacıyla dil atölyesi ünitesi bulunuyor" diye konuştu.

Bozkurt Belediyesi'nden Videolu Paylaşım

Bozkurt Belediyesi sosyal medya hesaplarından, Türk Eczacıları Birliği Halk Kütüphanesi'yle ilgili olarak; "Çok yakında hizmetinizde" başlığıyla video paylaşıldı.

Paylaşılan videoda Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık'ın kütüphaneyi gezme görüntülerine yer verildi. Kütüphanenin büyük oranda tamamlandığı görülürken, kitapların da raflarda yerini almasıyla kütüphanenin açılması bekleniyor.

Bozkurt Belediyesi O Binadan İlk Video Görselini Paylaştı

Bakmadan Geçme