• Haberler
  • Spor
  • GMG Kastamonuspor, Etkileyici Geri Dönüşle Karaman'ı Yendi: 3-2

GMG Kastamonuspor, Etkileyici Geri Dönüşle Karaman'ı Yendi: 3-2

TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri GMG Kastamonuspor, 2-0 geriye düştüğü maçta Karaman Futbol Kulübü'nü 3-2 mağlup etti.

Gazi Stadı'nda gerçekleşen mücadelede GMG Kastamonuspor, Karaman Futbol Kulübü'nü konuk etti. Ligin 17. haftasında oynanan karşılaşmada GMG Kastamonuspor, maçta 2-0 geride düşse de etkileyici performansla sahadan 3-2 galip ayrıldı.

İlk yarıda Karaman Futbol Kulübü'nün İbrahim Can ve Oktay Balcı'nın attığı gollerle 2-0 geriye düşen GMG Kastamonuspor,42. dakikada Okan Eken'le skoru 2-1'e getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda iki gol atan Yusuf Türk, GMG Kastamonuspor'un mücadeleden 3-2 galibiyetle ayrılmasını sağladı. Maçın 6. dakikasında Yusuf Türk'ün golü anlamsız bir ofsayt kararıyla iptal edilirken GMG Kastamonuspor 48. dakikada Okan Ekenle bir de penaltıdan yararlanamadı.

İlyas Kubilay Yavuz'a Şapka Çıkartılır

GMG Kastamonuspor'un başarılı oyuncusu İlyas Kubilay Yavuz kusursuz bir oyun ortaya koydu. Kırmızı-siyahlıların attığı tüm gollerde asist ya da pas imzası olan İlyas Kubilay Yavuz performansıyla adeta büyüledi. 

Müsabakanın hakemi Özgür Reha Alıcı'nın berbat bir yönetim sergilediği müsabakada hakemi de yenen GMG Kastamonuspor, puanını 37'ye yükseltti. Iğdır-Amed Sportif maçının berabere tamamlanmasıyla GMG Kastamonuspor en yakın rakibinin 4 puan önünde zirvede haftayı kapattı.

Gazi'de Şampiyonluk Havası

Kastamonuspor'un galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından Kastamonuspor taraftarı büyük bir sevinç yaşadı. Dakikalarca stattan ayrılmayan kırmızı-siyahlılar, futbolcularla karşılıklı marşlar söyleyerek galibiyeti kutladılar.

Bakmadan Geçme