Yılmaz Acar Davut

Unutulmayacak Bir Kastamonuspor Filmi Yapım Aşamasında

Yılmaz Acar Davut

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, birkaç hafta önce yaptığı açıklamada, “Herkes o senaryoya imza atardı” demiş ve eklemişti: “Fragmanı yaşıyoruz, film daha başlamadı.”

Geride kalan 17 haftada 16 maçta 37 puan toplamışsın. En yakın rakibinin 4 puan önünde ve zirvedesin. Ligin en çok gol atan takımısın. Kaza kurşunu maçları çıkarsan en az gol yiyensin, çıkarmasan en az gol yiyenlerdensin…

Hal böyleyken hocanın haftalar öncesi vurguladığı senaryoyu da böyle bir senaryoyu da kim kabul etmez?

Madem hoca senaryo, fragman, filmden bahisle benzetmeler yaptı. Biz de bu köşede biraz top çevirelim öyleyse.

Levent Eriş Yönetmen Koltuğunda

Kastamonuspor yönetimi tarafından sezon başında yazılan tretman ve çizilen storyboard Levent Eriş'in yönetmenlik becerisiyle beyaz perdeye aktarılıyor. Eriş'in liderliğindeki prodüksiyon ekibi, sahneleri birbirine uygun şekilde çekim listesine dahil ederek filmi adım adım şekillendiriyor.

Oyuncuların Muhteşem Performansı

Filmin kahramanları olan futbolcular, her sahnede parlıyor. Ülkenin dört bir yanında çekilen filmin seti dahi 'kapalı gişe' ilgi çekiyor. GMG Kastamonuspor, her sahnede en iyi olma inancını perçinleyerek ilerliyor. Eleştirmenler, bu performansın 'En İyi Film' ödülüne aday olabileceğini öngörüyor.

Filmin Sonu Nasıl Bitecek?

Kastamonuspor yönetiminin yapımcılığında, Levent Eriş’in yönetmenliğinde, futbolcuların muhteşem oyunculuğu daha şimdiden seyirciyi meraklı bir bekleyişe itiyor: Filmin sonu nasıl bitecek?

Filmin sonu iyi ya da kötü biter, gala günü geldiğinde elbet tartışılır. Ben filmin bende uyandırdığı hisse, benliğime katkılarına bakarım. Sinemadan çıktığımda uzun süre hafızamda kalıyorsa bir film, sonucundan bağımsız iyi filmdir derim. 

Şimdiden damaklarda tat bırakan Kastamonuspor’un filminin de iyi biten iyi bir film olmasını kalpten dilerim.

Yazarın Diğer Yazıları