Yılmaz Acar Davut

Haftanın Z'si 'Askerlik ve bayram'

Yılmaz Acar Davut

Temmuz ayının ilk haftası itibariyle bir aylık askeri vazifemi tamamlamak üzere birliğimde olacağım. Şimdiden kalın sağlıcakla.

BAYRAM

Yarın kurban bayramı. Yollarda günler öncesinden başlayan bir telaş var. Metropollerden ilçelerimize ve köylerimize akın var. Seyahati saatlerce süren dostların haberini alıyoruz. Alışveriş mağazaları da tıklım tıklım dolu. Çarşı pazar hareketli. Bayram bereketiyle geldi şehrimize.

Sevdiklerimizle bir arada olacağımız, biraz eski günleri yad edeceğimiz, çokça anda kalacağımız, biraz da gelecekten bahsedeceğimiz kaliteli vakitler dilerim!

Bir başka dileğim… Yoldaki güvenlik. Aman ha, emniyet kemersiz seyahat etmeyelim. Kemeri takalım, hayata bağlanalım. Bu bayram gününde, sevdiklerimizi üzecek her türlü hareketten kaçınalım.

Mutlu bayramlar Kastamonu, nice bayramlara Türkiye.

HAFTANIN Z’Sİ HAKKINDA

Gazetemiz sayfalarına bir haftalık sürede yansıyan göreceli önemli haberler, Haftanın Z’si adıyla düzenli olarak bu köşede yer almaktadır. 

Haftanın Z’si köşesinin amacı, bir önceki haftayı kısaca özetlemek ve geleceğe haftalık bir not bırakmaktır. 

Gazeteler, tarihin ilk taslakları olarak düşünüldüğünde; her gün geleceğe bir not düştüğümüz ortadadır. Günlük notların daha bütüncül olarak değerlendirilmesi ise Haftanın Z’si köşesiyle daha mümkün olacaktır.

Bu amaç doğrultusunda, bu yazıda, bir hafta içinde gazetemize yansıyan göreceli önemli haberler yer almaktadır.

Yazarın Diğer Yazıları