• Haberler
  • Sağlık
  • Kastamonu Heyeti Tam Kadro Sağlık Bakanlığı'na Çıkarma Yaptı

Kastamonu Heyeti Tam Kadro Sağlık Bakanlığı'na Çıkarma Yaptı

Kastamonu Valisi Meftun Dallı beraberindeki heyetle birlikte, Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık'ı ziyaret etti.

Kastamonu Heyeti Tam Kadro Sağlık Bakanlığı'na Çıkarma Yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu ile ilgili sağlık çalışmalarının görüşüldüğü ziyarete Vali Dallı ile birlikte, AK Parti Milletvekilleri Serap Ekmekci ve Halil Uluay, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Ahmet Hamdi Topal, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, İl Sağlık Müdürü Çağdaş Dediyok, AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş da katıldı.

Ziyarette Kastamonu'nun sağlık alanı ile ilgili talepleri Bakanlık yetkililerine iletildi.

İlimizle İlgili İstişarde Bulunuldu

Ziyaretle ilgili Kastamonu Valiliği'nden yapılan bilgilendirmede, "Valimiz Meftun Dallı beraberindeki heyet ile birlikte, Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Hüseyin Kürşat Kırbıyık'ı ziyaret ederek ilimizle ilgili sağlık çalışmaları hakkında istişarelerde bulundular. Sayın Bakan Yardımcımıza, ilgi ve destekleri için teşekkür ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Kastamonu Sağlık Alanında Türkiye Yüzyılı'nın Yıldız Kenti Olacak

Ziyareti sosyal medya hesabından duyuran Ak Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, "Sağlık Bakan Yardımcısı Sayın Vali Hüseyin Kürşat Kırbıyık’ı makamında ziyaret ettik ve ilimizin yol haritasını tüm paydaşların katılımıyla istişare ettik. Kastamonu sağlık alanında #TürkiyeYüzyılı'nın yıldız kenti olacak." ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme