Kastamonu oryantiring müsabakalarına ev sahipliği yaptı

Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Kastamonu ev sahipliğinde gerçekleştirilen Gençler Oryantiring Türkiye Birinciliği sona erdi.

Yolkonak Gençlik Kampı mevkiinde düzenlenen Türkiye Birinciliğine 25 ilden 65 takım katılırken, organizasyonda yaklaşık 360 katılımcı mücadele etti. Yapılan yarışmalar sonunda ferdi ve takımlarda derece elde eden sporcular madalya ve başarı belgesi, okullar ise kupa ile ödüllendirildi.

ASRAK'TAN TEBRİK KONUŞMASI

Düzenlenen ödül töreninde konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Kastamonumuzun eşsiz doğası eşliğinde böylesi önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan son derece mutluluk duyduklarını ifade ederek, katılan tüm takımları tebrik etti.

Gençler Oryantiring Türkiye Birinciliği’nde ilimizi temsil eden 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Genç Kızlar A kategorisinde Türkiye İkincisi, Genç Erkekler A kategorisinde ise Türkiye Dördüncüsü oldu. Ayrıca ferdi dalda Genç Erkek B kategorisinde 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi öğrencisi Egemen Tülek Türkiye Şampiyonluğu elde etti.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Derece elde eden sporcular ödüllerini Gençlik ve Spor Kastamonu İl Müdürü Reşat Asrak, Şube Müdürleri Adem Keloğlu, Emel Karkacıoğlu, 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Müdürü Sıtkı Önder, Kastamonu Oryantiring İl Temsilcisi Erdi Arslan ve Federasyon görevlilerinden aldı.
 

Bakmadan Geçme