Milletvekili Hakkı Köylü: 'Elimizden geldiği kadar hizmet etmeye çalıştık'

Gelecek dönem AK Parti Milletvekili adayları arasında yer almayan Milletvekili Hakkı Köylü açıklamalarda bulundu. Köylü 'Yıllardır elimizden geldiği kadar hizmet etmeye çalıştık' dedi.

AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç katılımıyla Canoğlu’nda düzenlenen basın toplantısında AK Parti Milletvekili Hakkı Köylü açıklamalarda bulundu.

AK Parti Milletvekili Hakkı Köylü Avrupa’da milletvekili adaylarını vatandaşın tanımadığını dile getirerek; “Bizde milletvekillerini herkes kendi kafasına göre, kendi gözüne göre, kendisine olan yakınlığına göre bir değerlendirmeye tabi tutuyor. Eğer kendisine biraz uzaksa ne olduğunu hiç bilmediği, belki çok başarılı olabileceği bir kişiyi eğer tanımıyorsa ‘Bu tanınmayan insan nereden geldi?’ diyor. Yani bu kişinin bu partiye çok faydalı olabileceği ihtimalin hiç düşünmüyor. Bu Türkiye’nin genelinde var" dedi.

"SAYIN CUMHURBAŞKANI'NIN BİR BİLDİĞİ VARDIR"

AK Parti Milletvekili Hakkı Köylü: "O yüzden ya Metin Bey’in ya da benim ya da bizim il başkanımızın ya da diğer partili arkadaşlarımızın bu şekilde yani il biz yönetimdeki daha doğrusu adayları iyi tanımıyoruz veya tanıyoruz işte bu başarılı olabilir bu olamaz gibi düşüncesi kesinlikle yoktur. Biz çünkü biz bu partide bunu idrak ettik. Yani AK Parti’nin yapısında bu vardır. Biz şuna inanıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı eğer bir şeyi ortaya koyduysa birilerini tespit ettiyse onun bir bildiği vardır. Zaten partimizde bir yenileşme, genişleme var. 284 milletvekilinden 104’ü kaldı. 180’i tasfiye edildi demeyelim de değişime tabi tutuldu."

"ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR HİZMET ETMEYE ÇALIŞTIK"

AK Parti Milletvekili Hakkı Köylü: "Gerçekten burada bir kırgınlık falan bir şey olmaz. Biz de yıllardır elimizden geldiği kadar hizmet etmeye çalıştık. Eksiği oldu, fazlası oldu ama benim çalışmalarımın büyük bir kısmı meclis ağırlıklı oldu."

Bakmadan Geçme