Seydiler Belediyesi'nden 2 Bin 500 Kişilik İftar 

Seydiler Belediye Başkanlığı'nca Kapalı Pazar yerinde iftar programı düzenlendi. İftar programına 2 bin 500 kişilik katılım oldu.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerle başlayan iftar programına eski Bakan Murat Başesgioğlu, önceki dönemlerin Milletvekili Emin Çınar, Seydiler Belediye Başkanı Mehmet Erdoğan, Devrekâni MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Öz, Seydiler Müftüsü Metin Kara, bazı Seydiler daire müdürleri, STK Başkan ve yöneticileri, siyasiler, muhtarlar başta olmak üzere çok sayıda Seydilerli vatandaş ve davetli katıldı. 

Seydiler Belediye Başkanı Mehmet Erdoğan yaptığı konuşmasında, “Burada sizlerle birlikte iftar burada bir arada olmamızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah birlik ve beraberliğimiz dün olduğu gibi bundan sonrada her zaman böyle olacak. Tüm katılımcılarımıza hayırlı ramazanlar ve iftarlar diliyorum. İftar programımıza katılan, katkı ve destek veren tüm herkese de ayrıca teşekkür ediyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları, kıldığımız namazları kabul etsin” dedi.

‘Rabbim Bir Arada Olmayı Nasip Etsin’

Önceki dönemlerin Bakanlarından Murat Başesgioğlu da, “Bu mübarek iftar akşamında sizlerle birlikte, milletvekili arkadaşın Emin Çınar Beyle de birlikte olmaktan ve birlikte iftar yapmaktan dolayı büyük bir mutluluk duydum. Rabbim iftarımızı kabul etsin. Daha nice iftarlarda hep böyle birlik ve beraberlik içinde iftar yapmayı, bir arada olmayı nasip etsin. Yakında idrak edeceğimiz bu mübarek günlerin ve gecelerin ve Ramazan Bayramımızın da şimdiden mübarek olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi bozmaya kimseye de fırsat vermesin. Her daim bu topraklarda başımız diki alnımız ak dolaşmayı bize ve çocuklarımıza nasip etsin” diye konuştu. 
 

Bakmadan Geçme