Abdullah Şahin'in kitabı çıktı: Parolamız Ya İstiklal Ya Ölüm

Uzun yıllar Kastamonu'nun eğitim hayatına damga vurmuş olan Tarih Öğretmeni Abdullah Şahin'in kitabı çıktı.

Uzun yıllar Kastamonu’nun eğitim hayatına damga vurmuş olan Tarih Öğretmeni Abdullah Şahin, bu süreç içerisinde binlerce öğrencinin yetişmesine de katkıda bulundu. Sırasıyla Göl Öğretmen Lisesi, Abdurrahmanpaşa Lisesi, POMEM ve çeşitli özel eğitim kurumlarında görev yapan Abdullah Şahin'in Parolamız Ya İstiklal Ya Ölüm kitabı Deniz Yayınevi'nden çıktı.

Abdullah Şahin, yazmış olduğu eserini şu ifadelerle özetledi: "İşte bu eser; vatan için son sözünü söylemeden şehit düşenlerin, bayrak için can verenlerin, tarihe karşı kendini sorumlu hissedenlerin, sesi olacaktır. Eserimizde Kurtuluş Savaşı sırasında 27 kahramanımızın bu vatan uğruna ortaya koyduğu destansı mücadelesinden bahsettik. Bugün bu vatan evlatlarını birçoğumuz adını bile duymamışızdır. Oysaki her biri vatan uğruna nelerini feda etmişler öğrendiğimiz zaman emin olun ki Türklüğümüzle bir kez daha gurur duyacağız."

25 YILLIK MESLEKİ BİRİKİM, 27 KAHRAMANA SES OLDU

Şahin: "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında 'Parolamız Ya İstiklal Ya Ölüm' diyerek dünyaya meydan okuyan kınalı kuzuları unutmamak unutturmamak için eseri meydana getirdik. Şu an yetiştirdiğimiz nesil maalesef bunlardan bihaber yaşamakta. Eğer biz yeni nesillere bu kahramanları kavratabilirsek daha özgüvenli bir toplum meydana getirmiş olacağız. Ben bu eseri 25 yıllık meslek yaşantımda edindiğim bilgi birikimi ve deneyimle 27 kahramanımızın sesi olmak için yazmaya çalıştım.”

İNTERNET SİTELERİNDE SATIŞTA

Şahin ayrıca eserinde, gönül bağı olan Kastamonu’ya ve Kastamonu’nun destanlaşan isimlerinden, Şerife Bacı’ya, Halime Çavuş’’a, Zekiye Hanıma, Edibi Muazzam’a (M.Akif) geniş yer vermiştir. Bir solukta okuyabileceğiniz bu eser “Parolamız Ya İstiklal Ya Ölüm” adıyla tüm internet satış noktalarında okurların beğenisine sunulmuştur.
 

Bakmadan Geçme