• Haberler
  • Siyaset
  • Ak Parti İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu 'İntikam Hırsıyla Hareket Etmek Kimseye Yakışmaz'

Ak Parti İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu 'İntikam Hırsıyla Hareket Etmek Kimseye Yakışmaz'

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. 

Ak Parti İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu 'İntikam Hırsıyla Hareket Etmek Kimseye Yakışmaz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu ve Yönetimi, AK Parti Milletvekilleri Halil Uluay, Fatma Serap Ekmekci, AK Parti MKYK Üyesi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Hatice Kübra Öztürk Gökkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Doğan Ünlü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüme Köylü, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Sayıkoğlu, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri ve partililer katıldı. 

Toplantıda açılış konuşması yapan AK Parti İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu, “Ülkemiz için önem arz eden bir yerel seçim sürecini geride bırakmış bulunuyoruz. Her seçimden sonra yaptığımız gibi parti içi istişare mekanizmamızı başlatmış bulunuyoruz. Toplantımız vesilesiyle seçim sürecini değerlendirecek, yol haritamızı şekillendireceğiz. Seçim süreci boyunca vurguladığımız Türkiye Yüzyılı ideallerimizi ve Kastamonu’muzu Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızı haline getirme vaadimize yol olacak yatırımlarımızı ve hizmetlerimizi değerlendireceğiz. Az önce belirttiğim gibi ülkemiz için önemli bir seçim sürecini geride bıraktık. Bu seçimlerin önemi önümüzde 4 yıl geçireceğimiz seçimsiz bir dönemdir. Küresel salgın, tedarik zincirlerinin bozulması, bölgemizde meydana gelen savaş ve gerilimler tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de bir süredir fiyata istikrarını olumsuz yönde etkilemektedir. Önümüzdeki dört yıl boyunca güçlü bir siyasi istikrara sahip Türkiye olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ekonomik iyileşmeyi ve fiyat istikrarını sağlayacak, vatandaşımızın refah seviyesini yükselteceğiz. Türkiye’mizin bölgemizde ve dünyada daha fazla söz sahibi olması adına çok çalışacak, diğer taraftan hemşerilerimizle olan gönül bağlarımızı perçinlemek adına vatandaşımızla birlikte olacağız. Başta Müslümanlar olmak üzere Dünyanın dört bir yanında zulüm gören insanların hukukunu korumak için sesimizi daha fazla yükselteceğiz. Yerelde de ilimizi yarınlara taşıyacak olan projelerimizi takip edecek, yeni projeler ve hizmetler ortaya koymak adına gayret göstereceğiz. Bugüne kadar AK Parti kadroları olarak milletimize hizmet etmede sadece kendimizle yarıştık, yine aynı şekilde kendi yaptıklarımızın daha iyisini yapmak adına çalışacağız. Diğer taraftan kaybettiğimiz, kazanamadığımız yerlerle ilgili istişarelerimizi yoğun bir şekilde sürdürecek, gereken adımları da atacağız. Kazandığımız belediyelerde gerçek belediyecilik anlayışımızı hakim kılarak ilçelerimizin en ücra köşelerine kadar hizmeti adil bir şekilde ulaştıracak, ilçelerimizin kalkınması adına AK kadrolar olarak cansiperane çalışacağız. Kazanamadığımız yerlerde ilçemizin hayrına olan işlerde her daim elimizi taşın altına koyacağız. İnsanlarımızı siyasi saiklerle ayrıştırmayacak, siyasi görüşü ne olursa olsun tüm hemşerilerimizi kucaklayacağız” dedi. 

Ak Parti İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu 'İntikam Hırsıyla Hareket Etmek Kimseye Yakışmaz'

‘Bu Makamlar Sizlere Milletin Emanetidir’ 

Konuşmanın devamında AK Parti İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu; “Bu vesileyle seçilen tüm belediye başkanlarına çağrımızdır. Belediyelerde siyasi parti değişikliği sonucunda intikam hırsıyla hareket etmek kimseye yakışmaz. Belediye çalışanlarına mobbing uygulamak, oradan oraya sürerek işten çıkarmaya zorlamakla siyasi hareket tahkim edilmez. Geçmişte bu tür tatsız hadiseleri yaşadık, ne yazık ki şimdi de bu konularda çeşitli hadiseler kulağımıza gelmeye başladı. Belediye başkanlarının görevi personelle el ele vererek hizmet üretmektir, gönüller inşa etmektir. Bu makamlar sizlere milletin emanetidir. Siyasi vaatlerle hareket ederek insanları ayrıştıran belediye başkanları bir sonraki seçimlerde sadece seçimleri kaybetmekle kalmaz, insanların gözündeki değerini ve kıymetini de kaybeder. Bu vesileyle bir hususa daha dikkat çekmek istiyorum. Kastamonu Belediye Başkanlığı görevine seçilen Sayın Hasan Baltacı geçtiğimiz günlerde belediyeye alınan Sabah, Yenişafak ve Türkiye gazetelerinin aboneliklerinin iptal edildiğine dair gazetelerle ilgili bir duyuru yaptı. Bu gazetelerin yıllık abonelik bedellerinin de 426 bin 230 TL tutarında olduğunu belirtti. Kendisinin yaptığı duyuruda açıklamaya muhtaç hususlar olması sebebiyle ardından Milletvekilimiz Sayın Halil Uluay’ın konuyla ilgili çeşitli soruları oldu. Basını takip ettiğimiz kadarıyla Yeni Şafak Gazetesi’nin de bir açıklaması oldu. Açıklamaya göre Yeni Şafak Gazetesi’nin belediyeyle abonelik anlaşması 5 gazete şeklinde. Yıllık gazeteye ödenen tutar da 11 bin 700 TL. Kalan 414 bin 530 TL iki gazeteye mi ödenmiştir? Yoksa belediyeye alınan tüm gazetelerin tutarı mı 426 bin 230 TL’dir? Belediyeye sadece bu üç gazete mi alınmaktadır? Başka gazeteler alınıyorsa bunların isimleri neden açıklanmamıştır? Bunların hepsi cevap bekleyen sorulardır. Sayın Başkan bu sorulara kamuoyunu tatmin edecek şekilde cevaplar vermediği sürece az önce belirttiğim gibi siyasi saiklerle hareket eder durumdadır. Ayrıca kahraman askerimize hakaret eden, PKK’lı terörist cenazelerinde boy gösteren Sezgin Tanrıkulu’nun belediye makam odasında el üstünde ağırlanması hususunu da aziz hemşerilerimizin takdirlerine bırakıyorum. Vatandaşımız gerekeni söyleyecektir” ifadelerini kullandı. 

Ak Parti İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu 'İntikam Hırsıyla Hareket Etmek Kimseye Yakışmaz'

‘Omurgası Sağlam Bir Ekonomimiz Var’ 

AK Parti MKYK Üyesi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Hatice Kübra Öztürk Gökkaya ise; “Bizim tarihimiz belli. Bin yıldır bu topraklarda hüküm sürüyoruz. Bir olacağız beraber olacağız. 2013’ten bu yana ciddi bir mücadele veriyoruz. 4 ağaç dediler ve memleketi ateşe verdiler. Büyük tahribatlara neden oldular. Biz boyun eğmeyeceğiz. Biz milletimizden gücümüzü alıyoruz. Bunların amacı farklı biz boyun eğmeyeceğiz. Akabinde herkesin gerçek yüzü ortaya çıktı. Bir din hususuna bulandırılmış bir cemaat kılıklı bir hizmet hareketi dedikleri ‘ihanet hareketini’ hep beraber gördük. 17-25 Aralık süreçleri kendi kurdukları emniyette bir kumpasla 2’nci darbeyi vurmaya kalkıştılar. Ama bu millet artık uyandı. Farkındaydı liderin arkasında durdu. Son demlerindeler. Nice şehidimiz gazi kardeşimiz oldu. Zor bir süreç pandemi süreci yaşadık. Dünya durdu aslında dünya nefes aldı. O dönemde dünya durunca elimizi eteğimizi çekince dünya temizlendi.

Yaşayabileceğimiz bir dünya bir hale geldi. Bütün bunlar tabi ekonomiye büyük zararları oldu. Bu bir siyasetçi tesellisi savunma mekanizması değil. Pandemi sonrası 3 yıllık bir durmuş dünya ekonomisi maalesef darbe aldı. Tarihe baktığımızda buhranlar uzun süreli olmamıştır. Yeniden peşinden refah gelmiştir. Sağlam kaynaklarımız var. Çok şükür omurgası sağlam bir ekonomimiz var. Ve çok şükür ki sağlam satılmamış bir iktidarımız var. Bu Anadolu'nun öz evlatlarının hükmettiği bir iktidar var. Ve satılmışlarla mücadele eden bir iktidar. Evet, şu anda zorlu bir süreçten geçiyoruz. Emekliye verilmeyen zamla ilişkilendiriliyor. Tabii ki muhakkak ki gerçeklik payı yok değildir. Ama diyoruz ki Sayın Cumhurbaşkanımız hep söylüyor, Türkiye'nin ‘yüz yılında yeni yüz yılında’ bu sıkıntıları da hep beraber birlik beraberlik içinde atlatacağız. Yeni Türkiye'nin yüz yılı inşallah Türkiye'nin şahlandığı yeniden o bayrağı, o sancağı ilelebet göklerde dalgalanmak üzere sallamaya dikmeye devam edeceğiz. Onun için de lütfen bu sonuçlar sizi üzmesin. Sizi umutsuzluğa sevk etmesi” dedi. 

‘Biz Yine Milletimize Gideceğiz’ 

Kaybettikleri yerlere değinen Hatice Kübra Öztürk Gökkaya; “Milletimiz bir mesaj vermiştir. Eskileri bizim Suriye'de ne işimiz var diyordu. Biz tezkereyi geçirmeye çalıştığımızda. Ama biliyoruz ki biz bugün o topraklarda olmazsak önlem almazsak yarın öbür gün onlar zayıf bir anımızda emin olun Amerika'nın verdiği milyon dolarlık o mühimmatla bu coğrafyayı bu milleti bizleri hedef alacaktır. Ama dediğim gibi bin yıllık geçmişi olan kadim bir medeniyetiz, topluluğumuz. Hiç kimsenin gücü yetmeyecektir inşallah. Biz çok güzel bir davanın fertle başımızın üstüne. Milletimizin iradesi sandıkta tecelli ediyor. Bu şekilde tecelli etmiştir başımızın üstüne. Milletimizi suçlamak asla hiçbir zaman AK Parti'nin geleneğinde olmadı, olmayacak da. Biz yine milletimize gideceğiz. Bakın durmuyoruz, yollardayız AK Parti budur. Diyorum ya ben 19 yıldır genel merkezdeyim. Ve gece gündüz demeden gerçekten ailemizden, sevdiklerimizden bütün vaktimizi bu millete ayırmak adına yollarda geçirdik, geçiriyoruz. En önemlisi zaten liderimizin gecesi gündüzü yok. Ki bizler düşünün Karınca misali bizim yaptığımız, bildiğimiz ne ki? O dünyayla mücadele ediyor şu anda. Bölgede dedim işte 2003'ten başlayan ve hala bölgede devam eden bugün artık Kandil'den ovalara Amerika biliyorsunuz PKK'yı indirdi. Yanı başımızda çok ciddi Suriye topraklarında güvenliğimizi tehdit eden büyük bir oluşum var. Bunun mücadelesi veriliyor. Kendinizle gurur duyun. Hepimiz geleceğimize çok güzel bir miras bırakıyoruz. Güzel, hayırla yad edilecek. Rahmetli Özal'ı yakın zamanda andık. Mekanı cennet olsun. Hayırla yad ediyor. Onu görmeyen, gençlik bile tanımayanlar bugün yaptıklarını ancak bugün anlayabiliyorlar, hayırla yad ediyorlar. Bir gün aynı şekilde yine hepimiz sizler her biriniz Kastamonu için, Türkiye için bunları yapmışlar diye hayırla, rahmetle anılacağız, yad edileceğiz. O herkeste nasip olmaz ben ona inanıyorum. Bu da bir nasip meselesidir. Bu davada bu partide olmak da bir nasip meselesidir. İyi ki Rabbim nasip etmiş, sizlerle beraber yol yürümeyi nasip olmuş. İyi ki liderimizle  biz yollardayız. Sizler de aynı şekilde Kastamonu özelinde vekillerimiz, il başkanımız, teşkilatımız, biz kapı kapı dolaşarak hizmetimizi yaptıklarımızı anlatmaya devam edeceğiz. Hizmet noktasında biliyorum vatandaşımızın sıkıntısı yok. Vatandaşımız herhalde biraz daha fazla bizleri görmek istiyor. Onun için bizler de ne yapacağız? Vatandaşımızla oturup çay içeceğiz. Çok bir şey istedikleri de yok gerçekten. Yeter ki bir güler yüz gösterelim. Kötü günlerinde yanlarında olalım. İyi günlerinde yanlarında olalım. AK Parti'nin ellerini elini gerçekten omuzlarında da hissetmek istiyorlar. Onların verdiği destekle zaten biz de bu hizmeti yaptık. 23 yıl boyunca verdikleri destek olmasaydı zaten bunlar yapılmazdı ama bundan sonra inşallah hep beraber 4 yılımız var. Ekonomimizin de eski düzeni oturacak. Biz İstanbul'u nasıl Cumhurbaşkanımız bir enkaz olarak devralıp üç 3 buçuk yılda yaşanılabilir bir hale getirdiyse Türkiye'yle aynı şekilde 2002 yönetimi devraldığınızda 99 depreminde biliyorsunuz milletine yetişemeyen bir devlet vardı. Ama bugün işte son depremde de gördüğünüz üzere çok şükür yeniden kalkındırılıyor o bölgeler. Artık devletimiz hiçbir şey kimseyi muhtaç olmadan kendi öz kaynaklarıyla milletin yanında yer alıyor” ifadelerini kullandı. 

Ak Parti İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu 'İntikam Hırsıyla Hareket Etmek Kimseye Yakışmaz'

‘Milletimizin Tercihi Başımızın Üstünde Yer Alıyor’ 

İl Genel Meclisi Başkanı Doğan Ünlü de, “Değerli teşkilat mensuplarımız bir seçim dönemini hep beraber yaşadık. 14 Mayıs, 28 Mayıs seçimlerinde Kastamonu olarak biz yüzde yetmiş oy alarak Cumhurbaşkanımıza destek olarak Türkiye'de Cumhurbaşkanımıza en fazla destek veren illerin başında yer aldık. Bu anlamda gerçekten cefakâr, vefakar bizim teşkilat mensuplarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Tabi onun akabinde yerel seçimlerde de büyük oranda bir çalışma gerçekleştirdik. İl başkanımızın himayelerinde milletvekillerimizle, tüm teşkilatımızla birlikte çalışmaları gerçekleştirdik ve bu çalışmalar sonucunda 9 tane ilçe belediye başkanlığını elde etmiş olduk. Gönül isterdi ki daha fazla belediye elde etmek, bazı yerlerde küçük oylarla kaybettiğimiz, bazı yerde farklı sebeplerden kaybettiğimiz noktalar da oldu. Tabii bunun için de ülkenin farklı koşulları da az önce ifade ettiğimiz gibi etkili olduğu yerlerde olduğunu düşünüyoruz. Biz bunlarla ilgili de genel merkezimize sahadan aldığımız raporları verdik. Sizlerin de ifade ettiği gibi milletimizin tercihi başımızın üstünde yer alıyor. Onlar zaman milli iradenin tecelli ettiği noktada seçimlerde bizi yüzde yetmiş oy veren de o aziz milletimiz. Biz inanıyoruz ki önümüzdeki süreçte yine aziz milletimiz her zaman olduğu gibi yanımızda olmaya Kastamonu halkımız devam edecek. Çünkü her defasında yanımızda olmadı mı bu insanlar. Bakın, 2001 yılı 14 Ağustos'ta kurulan AK Partimiz hemen hemen bir yıl sonra tek başına iktidar olan bir partiden bahsediyoruz. Bizim partimiz böyle kısa bir dönemde milletimizin gönlüne girmiş, onların güvenoyunu almış ve tek başına kısa bir süreçte ne yaptı? İktidar oldu. Önümüzdeki dönemde dört yıllık bir süreç var. Ama teşkilatlarımız sakın böyle rehavete düşmeyelim. Daha önceki dönemlerde il başkanı olarak da çok defa sizlerle birlikte oldum. Şimdi her zaman güzel koşulların olduğu her zaman büyük başarıların olduğu dönemler hiçbir yerde olmaz. Bazen de böyle az oy aldığımız zamanlar olabilir. Bunu da işte gerçek teşkilat mensupluğu, gerçek AK Partililik, gerçekten Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşlığı da burada ortaya çıkar. Onun için tüm teşkilat mensuplarımız belki bundan önceki dönemde çalıştıklarının daha fazlasını çalışmak zorunda. Belki bundan önceki dönemlerdeki birlik beraberliğimizi daha da üst seviyeye çıkarmak durumundayız, zorundayız. Hepimizin bununla ilgili büyük sorumlulukları var. Bu anlamda da biz partimizin neferleri olarak Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları olarak burayı bu AK Parti ailesinin birer mensubu olarak sonuna kadar mücadelemize, çalışmalarımıza devam edeceğiz. İl Genel Meclisi üyesi olarak yola çıktık. İl Genel Meclisi üyesi olduk. Buradan İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımıza da seçilenlere de teşekkür ediyorum. Bakın öyle bir seçim geçirdik. Bu seçimde isterdik ki Cumhur İttifakı olan ortaklarımızla bizlerle birlikte hareket etsinler. Nasıl? Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Devlet Bahçeli Ülke gündeminde ülkemizin içerisinde nasıl birliktelik sağlıyorlarsa biz de istiyorduk ki yerel de bu birlikteliği sağlayalım ama görüyoruz ki bazen aksamalar oluyor. Ben buradan Cumhur İttifakı ortaklarımıza diğer siyasi partilere de seslenmek istiyorum. Bakın az önce söylediğimiz gibi her zamandan daha çok Cumhur İttifakı olarak birlik beraberliğe ihtiyaç var. Bizim mücadelemiz İlahi Kelimetullah mücadelesi. Her zaman söylüyoruz. Bizim mücadelemiz milletimizin mücadelesi. Bizim mücadelemiz Cumhurbaşkanımızın liderimizin mücadelesi. Bizim mücadelemiz hakla batılın mücadelesi. Bu anlamda bir İl Genel Meclis üyesi kardeşiniz olarak Allah razı olsun. 24 İl Genel Meclis üyemiz benle beraber İl Genel Meclisi Başkanı olarak beni seçtiler. Allah hepsine razı olsun. Gönül isterdi ki biz Cumhur İttifakı’yla birlikte çalışmalarımızı topyekûn yürütelim. Birlikte hareket edelim istiyorduk. İnşallah bundan sonraki dönemde böyle olacağını düşünüyorum” dedi.

‘Biz Milli Manevi Değerlerimizi Savunmaya Devam Edeceğiz’ 

Sözlerine devam eden Ünlü; “Bir taraftan da seçim sonuçları üzerinden baktığımızda ilçelerde belediyelerde çalışanların ekmeğiyle oynandığını görüyoruz. Bakın lütfen bizim belediye başkanlarımıza da aynı şeyi söylemek istiyorum. Yani neticede o insanlar belediyeye girmiştir. Bir ekmek kapısıdır. Onlar için bir geçim mücadelesidir. Orada çalışıyorlar. Ama görüyoruz ve duyuyoruz ki maalesef üzülerek söylüyoruz. Birileri bir yerden bir yerlere sürgün ediliyor. Birileri işten atılıyor. Birileri zorlanıyor, mobbing uygulanıyor. Ya bunu yapmayın. Bugün Belediyeyi sizler almış olabilirsiniz. Bir beş yıl sonra belediye değiştiğinde aynı muameleyi görmek olur mu? Olmaz. O yönden baktığımızda biz belediye çalışanlarla küçük hesabı olanlardan değiliz. Başkalarının da olmamasını bekliyoruz. Bırakın siz belediyecilik hizmetlerini yapın. Belediyede çalışan oradaki kardeşlerimizin ekmeğiyle oynamak bir belediye başkanına ve yöneticilere yakışmaz. Bunu da buradan ifade etmek istiyorum. Bir taraftan da bakın demle demlenenleri anlatmaya çalıştık. Az önce MKYK üyemiz ifade ettiler. Güneydoğu'da, doğudaki olan illerde son dönemlerde yaşananlar Evliyalar Şehri, Şehitler Diyarı olan o memleketin evlatları olarak bizi son derece üzüyor. Bizim kanımıza dokunuyor. Bir tarafta bizim şehit kanıyla sulanmış Türk Bayrağımız indiriliyor belediyelerden. Bir tarafta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Sayın Cumhurbaşkanımızın fotoğrafları indiriliyor. Biz Türkiye vatandaşları olarak, bu memleketin insanları olarak, şehit evlatları olarak bunu hak etmiyoruz. Bakın işte dedi ya değerli başkanımız, Kandil'den talimat alanlar ve Kandil'den talimat alanlarla birlikte yol yürüyenlerin zihniyeti bu. Maalesef bir de hadi onlar tamamen açıktan oynuyorlar. Hani bizim Hasan'dı? Ne oldu? İlk icraatları Türkiye Cumhuriyeti'nin seçilmiş Cumhurbaşkanımızın Genel Başkanımızın fotoğrafını oradan indirmek oldu. Ne diyorlar? Aynı zamanda Genel Başkanmış, işinize gelince bu fotoğrafları asıyorsunuz. İsmet İnönü CHP'nin Genel Başkanı iken aynı zamanda Cumhurbaşkanı değil miydi? Bütün kamu binalarında fotoğrafları yok muydu? Kendi Genel Başkanları bugün Cumhurbaşkanı olmuş olsaydı o fotoğrafı oradan indirirler miydi, İndirmezler miydi? Güneydoğu’daki, işte Diyarbakır'daki, Mardin'deki yaşananları Kastamonu’da da yaşatmaya çalışıyorlar. Ne oldu? İlk ziyaretçileri kim oldu? Sezgin Tanrıkulu. Biz insanları ayırt etmeyiz ama hainleri ayırt ederiz. Yaratılanı yaratandan ötürü severiz. Ama az önce söyledik ya hainleri sevmeyiz. Sezgin Tanrıkulu’nu biliyorsunuz değil mi? Bu PKK'lıların cenazelerine koşan, onlara sahip çıkan bu şahıs artık Kastamonu Belediyesi'nde maalesef en güzel şekilde ağırlanıp uğurlanıyor. Yazıklar olsun. Biz bu zihniyeti biliyorduk. Bunlar bize ne dediler biliyor musunuz seçim öncesinde? Biz zihniyeti değiştireceğiz. Alın işte zihniyetleri bu. Ellerinden gelse Cumhurbaşkanımızın fotoğrafını kaldırıp oraya kimlerin fotoğraflarını koymak istediklerini içlerinden geçenleri de biliyoruz. Selahattin Demirtaş'ın orada fotoğrafı olsa kaldırmazlar bunlar. Bunların zihniyetini biliyoruz. Bunları Kastamonu halkımıza havale ediyoruz. Biz milli manevi değerlerimizi savunmaya devam edeceğiz. Biz Kastamonu halkımızla birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. Biz köylerimize, ilçelerimize, ilimize, Milletvekillerimizle, Bakanlarımızla, Belediye Başkanlarımızla, topyekun il başkanımızla beraber çalışmaya devam edeceğiz. Beraber sizlere sesleniyorum değerli teşkilat mensuplarımız. Biz İl Genel Meclisi Üyesi ve Başkanı olan bu kardeşinizin kapısı hem Kastamonu halkımıza hem sizlere her daim açık olacak. Bizler mücadelemizi memleketimizin insanlarının, aziz insanların yanında yer alarak devam edeceğiz Allah'ın izniyle. Toplantılarımızı İnşallah il başkanımızın nezdinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz bir nefer olarak sonuna kadar, son nefesimize kadar davamızın, partimizin, liderimizin yanında yer almaya devam edeceğiz ve inşallah tüm teşkilat mensuplarımız bu bilinç içerisinde çalışmalarını ve çabalarını bu yönde harcayacaklar, gösterecekler. Ben inanıyorum. Bizim çünkü teker tümsekte kalmaz. Hani bir şiir var ya, bu tekeri bizim teşkilat mensuplarımız tümsekte bırakmaz. Biz yokuşu da, inişi de, düzü de, iyi günü de, kötü günü de tamamını birlikte yaşayan, acılarımızı birlikte paylaşan, üzüntülerimizi birlikte paylaşan, sevinçlerimizi de hep coşkuyla beraber karşılayan bir aileyiz. AK Parti ailesiyiz, Şükürler olsun ki Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşlarıyız. Şükürler olsun ki AK Partiliyiz ve şükürler olsun ki sizlerle birlikte yol yürümenin gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Hepinizi Allah'a emanet ediyoruz. Sağ olun, var olun. Allah'a emanet olun” ifadelerini kullandı. 

Ak Parti İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu 'İntikam Hırsıyla Hareket Etmek Kimseye Yakışmaz'

‘Seçim Sonuçları İle İlgili Değerlendirmemizi De Yapacağız’ 

Seçim sonuçlarına değinen AK Parti Milletvekili Fatma Serap Ekmekci; “Seçimleri atlattık, yoğun, yorucu bir temponun içinden çıktık. Öncelikle kazanan belediye başkanlarımıza, göreve başlayan İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelerimize, teşkilatlarımıza bir kez daha ben hayırlı olması dileklerimi iletiyorum. Özellikle bugün seçim sonuçları ile ilgili değerlendirmemizi de yapacağız. Buna göre de yapmamız gereken neler var, nerelerde eksik kaldık bunları beraber istişare halinde en güzel şekilde değerlendireceğiz. İnşallah toplantımız hayırlara da vesile olsun” dedi. 

Ak Parti İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu 'İntikam Hırsıyla Hareket Etmek Kimseye Yakışmaz'

‘Maalesef Kastamonu Belediyesini Alamadık’ 

AK Parti Milletvekili Halil Uluay da, “Seçimden sonraki ilk bir araya gelmemiz hasebiyle kıymetli bir toplantıyı icra ediyoruz. Basına kapalı bölümde istişareler de gerçekleştireceğiz. Seçimle ilgili seçimin öncesi ile ilgili söyleyeceklerimizin tamamını değişik vesilelerle söyledik. Maalesef Kastamonu Belediyesini alamadık. Ne kadar bizim elimizden gitmiş olmasa da ama biz almaya o kadar çok odaklanmıştık ki, alamamış olmamız bizim için bir kayıptır aslında, buna benzer değerlendirmemiz gereken çok şey var. İnşallah bundan sonraki süreçte güzel bir istişare ile yolumuza devam edersek Kastamonu’da AK Parti olarak daha sağlıklı ilerleyeceğimizi düşünüyorum. Bu süreçte hangi birimde olursa olsun kazananları tebrik ettiğimiz gibi yine partimiz çatısı altında, bu yarışa katılan, ancak neticeye ulaşamayan tüm adaylarımızı, hatta daha öncesindeki aday adaylarımızın tamamını tebrik ve teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  
 

Yorumlar 1
Ali 21 Nisan 2024 21:22

Hakkın,haklının yanında değilde güçlünün yanında,yer alanlar bu teşkilatta olduğu müddetçe daha çok kaybetmeye devam edecektir, Gerçekleri öğrenmek isteyen cesaretli,bir yetkili aradım ama maalesef 15 yıldır bulamadım...

Bakmadan Geçme