Kastamonu Belediyespor Antrenörü Belet'ten şampiyonluk açıklaması

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü İbrahim Belet şampiyonluğu değerlendirdi.

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü İbrahim Belet şampiyonluğu değerlendirdi.

Belet şunları söyledi: "Zorlu bir mücadele sonrasında şampiyon olduk. Çok zorluk yaşadık. Ben ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Beraber başardık. Zoru başardık. Takımdan ayrılan sporcular oldu, sakatlanan sporcular oldu."

EKİBİNE TEŞEKKÜR

Belet: "Sakatlanan sporcular üzerinde Emine hocam ve Nilay hocamın emekleri çok büyüktür. 8 kişiyle bu işi başarmak zor. Bu noktada kondisyoner Orhan Şimşek hocam bu işi için çok emek harcadı."

KULÜBE TEŞEKKÜR

Kastamonu Belediyespor Antrenörü İbrahim Belet: "Kulübüme çok teşekkür etmek istiyorum. Başkanlarıma teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. En önemlisi de buna inanan on bir sporcu... Gerçekten çok büyük çaba sarf ettiler. Ben hepsine çok teşekkür ediyorum."

"KASTAMONU'YA YAKIŞTI"

Belet: "Kastamonu bunu hak ediyor. Ben Kastamonu hentbol takımına emek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Kupa Kastamonu'ya tekrar yakıştı ve helal olsun!"

İbrahim Belet son olarak: "Kastamonu misyonunu edinmek zor. Herkes Kastamonu'dan şampiyonluk bekliyor. Camia bunu bekliyor, Kastamonu bunu bekliyor. Bu anlamda Ahmet Cevher gerçekten çok ciddi efor sarf ediyor ben ona da teşekkür ediyorum. Bunu karşılayabilmek için profesyonel bir yapı, emek ve çaba lazım. Bu da Kastamonu'da fazlasıyla var."

Yılmaz Acar Davut

Bakmadan Geçme