Kastamonu Milletvekili Adayı Urganioğlu 'OSB kimseye ailesinden miras değildir'

Memleket Partisi 2'nci Sıra Milletvekili Adayı Ayten Urganioğlu, Organize Sanayi Bölgesi'nde yaşanan tartışmalara değinerek açıklamalarda bulundu.

Kastamonu Milletvekili Adayı Urganioğlu 'OSB kimseye ailesinden miras değildir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Memleket Partisi 2’nci Sıra Milletvekili Adayı Ayten Urganioğlu, Organize Sanayi Bölgesi’nde yaşanan tartışmalara değinerek açıklamalarda bulundu.

Yetkilerin Kastamonu menfaati için kullanılması gerektiğine vurgu yapan Urganioğlu; “Hayatı Kastamonu’da geçmiş ve hiçbir zaman Kastamonu’dan ayrılmamış, Kastamonu’ya sevdalı bir evladı olarak, şehrimizin her derdi derdimiz, sevinci sevincimizdir. Kastamonu’nun adının en güzel yerlerde gelişmişlikle ve ilerlemeyle anılması, müreffeh şartlarda huzur şehri olması bizi de her Kastamonuluyu da mutlu eder, buna inanıyorum. Kastamonu’nun aleyhine olan konular, çalışmalar, söylemler ise bizi de üzmektedir. Şehrimizin STK’larından Kastamonu Kalkındırma Derneği’nin basınımızda çıkan bilgilendirmesiyle Romon Group ve Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yaşananlardan haberdar olduk. Hem yurtdışında farklı ülkelerde hem de ülkemizde şehrimizde yatırım yapmış olan Kastamonulu bir insanın ve firmasının engellenmeye çalışılması bizce kabul edilemez ve çok üzücü bir davranıştır. Herkesin mutlaka yetkileri vardır. Ancak bu yetkiler kişilerin kendileri için değil Kastamonu’nun menfaati için kullanılmalıdır. Kastamonu OSB’deki tüm işleri araştırsak ne sonuçlar göreceğiz tabi şu anda bilmiyoruz. Ancak şunu biliyoruz; duyduklarımız gördüklerimiz hiçte iyi şeyler değil. Hele de OSB’nin bir odun deposu alanına çevrilmesi bizi şaşırtmıştır” dedi.

“OSB KİMSEYE AİLESİNDEN MİRAS DEĞİLDİR”

Romon Group’a destek vereceklerini söyleyen Urganioğlu; “Yurtdışından gelerek şehrimizi tercih etmiş olan, şehrimizin kalkınmasına dair faaliyetleri olan bir firmaya sahip çıkmayı bizde Kastamonu için görev addediyoruz. Çünkü biz Memleket Partisiyiz. Bu memleketin partisiyiz. Sayın Ayhan Kömeç’i ve Romon Group fabrika çalışanlarını ziyaret ederek desteklerimizi orada da göstereceğiz. Çünkü Kastamonu’ya hizmet eden herkes başımızın tacıdır, bizde memleket adına onların emrindeyiz. OSB kimseye ailesinden miras değildir. Miras olarak düşünenlerin ise karşısında olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Kimsenin endişesi olmasın. Memleket Partisi’nin varlık sebebi; memleketimize sahip çıkmak, her alanda en yeni teknolojilerle ülkemizi kalkındırmak, insanlarımızın yurtdışındakilere imrenmeden olması gereken hak ettiği bir yaşam imkanı sunmaktır. Biz memleketimizin sesiyiz, buradayız. Saygıdeğer basınımız vasıtasıyla buradan Kastamonu OSB yönetimini, Kastamonu’nun aleyhine olan kararından vazgeçmeye ve Kastamonu’nun önünü açmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme