• Haberler
  • Spor
  • Kastamonuspor'un Gündemindeki İki İsim: Fırat Gül-Serdar Bozkurt

Kastamonuspor'un Gündemindeki İki İsim: Fırat Gül-Serdar Bozkurt

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta zirve mücadelesi veren GMG Kastamonuspor'da, Teknik Direktör Levent Eriş'le yaşanan ayrılığın ardından yeni teknik direktörü belirlemek üzere çalışmalar sürüyor.

GMG Kastamonuspor’un son olarak Kocaelispor’la şampiyonluk yaşayan Fırat Gül ve 2. Lig’i yakından tanıyan Serdar Bozkurt isimlerini gündeme aldığı öğrenildi.

Fırat Gül Kimdir?

Birçok takımda antrenörlük yapan Fırat Gül, 2019’dan bu tarafa teknik direktör olarak görev yapıyor. Gül sırasıyla İstanbulspor, Boluspor, Akhisarspor, Adanaspor ve Kocaelispor’da teknik direktörlük yaptı. 2022-2023 sezonunda Kocaelispor’la şampiyonluk yaşan Gül, GMG Kastamonuspor’un gündeminde yer alıyor.

Kocaelispor’un şampiyon kadrosundan birçok oyuncunun Kastamonuspor’un şu anki kadrosunda yer alması Fırat Gül’ün elini güçlendiriyor.

Serdar Bozkurt Kimdir?

Teknik Direktör Serdar Bozkurt; Ankara Demir, Çorum Belediye, Sivas Belediye, Sarıyer, Bandırmaspor, Sakaryaspor, Şanlıurfaspor, Tarsus İdmanyurdu ve Amed Sportif Faaliyetler takımlarını çalıştırdı.

Bu sezona GMG Kastamonuspor’un rakibi Amed Sportif’te başlayan Serdar Bozkurt, 19 maçta takımın başında kaldı ve 1.89 puan ortalaması yakaladı.

Bu ligleri iyi tanıması Serdar Bozkurt’un elini güçlendiriyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme