Maç Sonucu: GMG Kastamonuspor 1-0 Aksaray Belediyespor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, ligin 31. haftasında konuk ettiği M. 68 Aksaray Belediyespor'u 1-0 mağlup etti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, ligin 31. haftasında M. 68 Aksaray Belediyespor’u konuk etti. Gazi Stadı’nda oynanan karşılaşma GMG Kastamonuspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Maçtaki tek gol 7. dakikada Yiğitali Bayrak’tan geldi.

Tek Gol İlk Yarıda

Gazi Stadı'nda oynanan karşılaşmaya GMG Kastamonuspor çok iyi başladı. İlk 15 dakika rakibini sahasına hapseden GMG Kastamonuspor, aradığı golü 7. dakikada buldu.

GMG Kastamonuspor'un Yiğitali Bayrak'la bulduğu gol şöyle gelişti: GMG Kastamonuspor’un kazandığı serbest vuruşta topun başına Yiğitali Bayrak geçti. Yiğitali, düzgün bir vuruşta topu ağlarla buluşturdu.

Golden sonra rakibin topla oynamasına izin veren GMG Kastamonuspor, organize ve etkili ataklarla rakibini zorladı. Samed Ali Kaya ile net fırsatlardan yararlanamadı.

İkinci Yarıda Pozisyon Var Gol Yok

GMG Kastamonuspor, karşılaşmanın ikinci yarısında da iyi bir oyun ortaya koydu. Rakibine nadir ve etkisiz pozisyon fırsatı veren GMG Kastamonuspor; Okan Eken, Muhammed Emin Sarıkaya, Abdülaziz Solmaz’la yakaladığı fırsatları gole çeviremedi.

Maç GMG Kastamonuspor’un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Seri Arttı, Zirve Bir Adım Uzakta

Bu galibiyetle birlikte galibiyet serisini 5 maça çıkartan GMG Kastamonuspor, puanını da 64 yaptı ve zirvenin en yakın takipçisi olmayı sürdürdü. Kırmızı-siyahlılar, Teknik Direktör Fırat Gül’le çıktığı 5 maçı da kazanmayı bildi.

Bakmadan Geçme