• Haberler
  • Siyaset
  • MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, Sanayi Esnafı ile Bir Araya Geldi

MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, Sanayi Esnafı ile Bir Araya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, eski sanayi sitesi esnaflarını ziyaret etti.

MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, Sanayi Esnafı ile Bir Araya Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, eski sanayi sitesi esnaflarını ziyaret etti. Esnafların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yüksel Aydın,  esnaflardan yerel seçimler ile ilgili destek istedi.

Seçimlerin barış, huzur ve kardeşlik ortamı içerisinde geçmesini temenni eden Yüksel Aydın: “Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin; Kastamonu’muz için dün olduğu gibi bugün de, yarında da çalışmaya devam edeceğiz. Bizim tek derdimiz memleketimize hizmet etmek. Memleketimiz için öyle bir hizmetler yapalım ki gelecek nesillere hep beraber örnek olalım. Son 5 yılda yaptığımız tüm çalışmalarımız ortada. Zor şartlara rağmen eldeki tüm imkânları da kullanarak güzel hizmetleri memleketimize kazandırdık. Bundan sonra da aynı kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bunu birlikte başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Esnafın sorunlarını, istek ve taleplerini de dinleyen Başkan Aydın, çözüm önerileri anlattı. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde esnafın karşılaştığı sorunlarla ilgili çözüm önerilerini ileten Aydın, sanayi esnafının sorunlarının birliktelik içerisinde oluşacak ortak kararla belirleneceğinin sözünü verdi.

Ziyaretlerinden dolayı memnunluk duyduklarını ifade eden oto sanayi sitesi esnafı ise Başkan Aydın’a teşekkür etti.

Bakmadan Geçme