23 Nisan Yıllar Sonra Gazi Stadyumu'nda Kutlanacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programı netlik kazandı. Uzun yıllardır Cumhuriyet Meydanı'nda kutlanan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl Gazi Stadyumu'nda kutlanacak.

Kastamonu Valiliği’nden açıklanan programa göre kutlamalar 23 Nisan Salı günü saat 09.30’da Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk ve Şehit Şerife Bacı Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayacak. Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenin ardından bayram kutlamaları saat 10.30’da Gazi Stadyumu’nda devam edecek. 

Gazi Stadyumu’nda gerçekleşecek kutlamalar saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayacak. Akabinde İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirilecek. Kutlamaların devamında Bu Vatan Kimin Şiiri (Mizansen Gösteri), Anasınıfı Öğrencilerinin Hazırlamış Olduğu Müzikli Gösteri, 23 Nisan Adlı Şiirin Okunması, Bayrak Şiiri (Mizansen Gösteri), Misafir Ülke Halk Oyunu Gösterisi (Makedonya), Toki İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan müzikli gösteri, Egemenlik Bayramı Şiiri, Kuzeykent İlkokulu Öğrencileri tarafından hazırlanan müzikli gösteri, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Koordinesinde Jimnastik Gösterisi, Yedi Renk Yedi Bölge Halk Oyunları Gösterisi (Tüm Okullar) ve yarışmalar düzenlenecek. 

Havanın yağışlı olması durumunda kutlama programı Merkez Spor Salonu’nda yapılacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme