Aile ve Sosyal Hizmetler 2 bin 431 personel alacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 2 bin 431 sözleşmeli personel alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 2 bin 431 sözleşmeli personel alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan yapılan bilgilendirmede; aile sosyal destek personeli olarak çeşitli branşlarda 134, sosyal çalışmacı, psikolog, fizyoterapist, çocuk gelişimci, diyetisyen, öğretmen, avukat, diğer sağlık personeli, hemşire, büro personeli, tekniker, teknisyen ile koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonlarında bin 13, yurt yönetim personeli olarak 23, destek personeli olarak da bin 261 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. 

BAŞVURULAR 28 NİSAN’DA BAŞLIYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan tarafınca yapılan açıklamada; “Adaylar başvurularını 28 Nisan 2023-8 Mayıs 2023 tarihleri arasında son gün saat 23.59’a kadar e-Devlet üzerinden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı - Kariyer Kapısı, Kamu İşe Alımı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden giriş yaparak gerçekleştireceklerdir. Duyuruda belirtilen süre içinde elektronik ortamda yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır. Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak olup, atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecek ve idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir” denildi.

Bakmadan Geçme